«Στηνοντας» το φοιτητικο σπιτι στο Welcome Stores Τζεβελεκιδης

Φοιτητικής ζωής ξεκίνημα για δεκάδες χιλιάδες νέους πανελλαδικά, με την Κομοτηνή, όπως έχει γίνει από όλους αντιληπτό εδώ και λίγες ήμερες, να καταλαμβάνει τη μερίδα του λέοντος ανάμεσα στις μεγάλες φοιτητουπόλεις-αγαπημένους προορισμούς των φοιτητών. Η πρώτη έγνοια τους αμέσως μετά από την ανακοίνωση των βάσεων ή και νωρίτερα σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι η αναζήτηση του κατάλληλου χώρου, που θα φιλοξενήσει μοναδικές εμπειρίες τεσσάρων τουλάχιστον ετών. Την επιλογή του κατάλληλου σπιτιού, όμως, ακολουθεί πάντοτε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διαδικασία, που έχει να κάνει με το στήσιμο του νέου νοικοκυριού. Η διαμόρφωση δηλαδή των χώρων του νέου σπιτιού, η επιλογή του βασικού οικιακού εξοπλισμού, αλλά και η διακοσμητική επένδυση που ταιριάζει στην αισθητική του κατόχου του.

Κι ενώ από τα μεσιτικά γραφεία διέρχονται καθημερινά δεκάδες φοιτητές, μαζί με γονείς ή συγγενείς, αναζητώντας την ιδανική φοιτητική στέγη, σειρά παίρνουν τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας, που προσφέρουν τα απαραίτητα για τις ανάγκες εξοπλισμού του νέου σπιτιού. Ήδη μετά από την ανακοίνωση των βάσεων, σύμφωνα με τον κ. Θανάση Τζεβελεκίδη, η κίνηση εμφάνισε μια σημαντική άνοδο, μιας και οι πρώτες οικογένειες φοιτητών άρχισαν το «σαφάρι» για την αναζήτηση των κατάλληλων κομματιών του παζλ, που λέγεται ολοκληρωμένος οικιακός εξοπλισμός φοιτητικού σπιτιού.

Μεγάλη γκάμα επιλογών σε οικιακό εξοπλισμό

Το κατάστημα ηλεκτρικών Welcome Stores Τζεβελεκίδης φιλοξένει φέτος έναν νέο χώρο με μεγάλη γκάμα επιλογών σε οικιακό εξοπλισμό και διακόσμηση, προκειμένου να εξυπηρετήσει όσο το δυνατό πιο ολοκληρωμένα τις απαιτήσεις του φοιτητικού πληθυσμού. Για εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος, όπως σημειώνει ο ιδιοκτήτης της γνώστης αλυσίδας, και με τα υψηλή στάνταρ ποιότητας βέβαια, που εξασφαλίζουν τα καταστήματα Welcome Stores για τους πελάτες τους. «Γίνεται μια προσπάθεια να συμπεριλάβουμε όσα περισσότερα είδη χρειάζεται ένα σπίτι», υπογράμμισε ο κ. Τζεβελεκίδης, «έτσι ώστε ο πελάτης να βρει τα πάντα από αυτά που χρειάζεται, να κερδίζει χρόνο και χρήματα».

Φοιτητικό πακέτο στην τιμή των 399 ευρώ

Τις περισσότερες φορές βέβαια η κάλυψη των λειτουργικών αναγκών και της αισθητικής μέσω της διακόσμησης ενός σπιτιού, συνεπάγεται αρκετά έξοδα για μια οικογένεια νεοεισακτέου φοιτητή, τη στιγμή μάλιστα που στις περισσότερες περιπτώσεις ο οικογενειακός προϋπολογισμός έχει πτωτική πορεία. Ακολουθώντας τις επιταγές της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, που διανύουμε, τα φοιτητικά πακέτα λειτουργούν ως τα προσφορότερα μέσα οικονομικής διευκόλυνσης των ενδιαφερόμενων, χωρίς να λείπουν γενικότερα προσφορές σε επιμέρους είδη και προϊόντα. Ενδεικτικό των παραπάνω στα Welcome Stores Τζεβελεκίδης είναι το φοιτητικό πακέτο, που περιλαμβάνει ένα ψυγείο, μια τηλεόραση 22’’ και ένα φοιτητικό φούρνο και προσφέρεται στην τιμή των 399 ευρώ. Παράλληλα προσφέρονται και άλλα φοιτητικά πακέτα, αλλά και δώρα ανάλογα με το ύψος των αγορών. Γενικότερα, όμως, το κόστος για τον εξοπλισμό ενός φοιτητικού σπιτιού κινείται μειούμενο περί το 30% φέτος. Στα σημαντικά πλεονεκτήματα για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων, τέλος, ανήκει και η δωρεάν μεταφορά και εγκατάσταση που προσφέρει το κατάστημα Welcome Stores.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.