Στηνεται το Street Food Festival στο Αλσος της Αγιας Παρασκευης

Ξεχωριστές και ιδιαίτερες γεύσεις θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι επισκέπτες έως και την προσεχή Κυριακή

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το πρώτο Street Food Festival στην Κομοτηνή που από σήμερα, Παρασκευή 7 έως και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα στο Άλσος της Αγίας Παρασκευής.

Περισσότερες των 12 καντινών βρίσκονται ήδη στον χώρο μαζί και με ντόπιους επαγγελματίες της εστίασης που επέλεξαν να συμμετάσχουν στο πρώτο αυτό εγχείρημα που διοργανώνεται στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ νεοεισερχόμενων φοιτητών του ΔΠΘ που διοργανώνει ο Δήμος Κομοτηνής.

Το Άλσος της Αγίας Παρασκευής αναμένεται από σήμερα να αποτελέσει πόλο έλξης μικρότερων και μεγαλύτερων πολιτών που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γεύσεις ξεχωριστές και ιδιαίτερες από διάφορα μέρη του κόσμου.

Για σήμερα Παρασκευή το Street Food Festival θα ανοίξει τις «πόρτες» του στις έξι το απόγευμα έως και τα μεσάνυχτα, ενώ το επόμενο διήμερο θα λειτουργεί από τις 12 το μεσημέρι έως και τα μεσάνυχτα.

Όπως τόνισε ο κ. Γιάννης Κοττούλας, εκ των υπευθύνων της Οργάνωσης, έχουν κουζίνες από όλο τον κόσμο, όπως κινέζικη, μεξικάνικη, ρώσικη κουζίνα, ice cream roll, μια τεχνική από την Ταϊλάνδη που γίνεται μπροστά στον κόσμο, τηγανητό κοτόπουλο Texas style, τοπικά μαγαζιά από την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη, γερμανικά hot dog, μπέργκερ, ισπανικά churros, γλυκίσματα από την Τσεχία, πολύ διαφορετικά φαγητά και προτάσεις για όλα τα γούστα.

Έτσι θα έχουν την δυνατότητα οι επισκέπτες να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό που μπορεί να μην έχουν συναντήσει, αλλά και να δώσουν στους επιχειρηματίες της περιοχής ιδέες για να εντάξουν στο μενού τους.

Άλλωστε το Street food festival γυρνά όλη την Ελλάδα, και παρουσιάζει αυτές τις γεύσεις, ελπίζοντας για το καλύτερο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.