Στην Κομοτηνη ο Προεδρος και Γενικος Γραμματεας της ΕΣΕΕ

Σειρά επαφών με φορείς για ζητήματα που αφορούν στην τόνωση και στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Τον Πρόεδρο της  Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ)κ. Γεώργιο Καρανίκα  και το  Γ. Γραμματέα κ. Νικό Μπόνη υποδέχτηκε στη πόλη μας η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Εμπορικού  Συλλόγου Κομοτηνής, τη Δευτέρα 3 Απριλίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρύτανη του ΔΠΘ κ. Φώτη Μάρη όπου και συζητήθηκαν  θέματα που αφορούν στη διασύνδεση του πανεπιστήμιου με την τοπική  αγορά . Στόχος να  δημιουργηθεί  ένα  Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της  ΕΣΕΕ, του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής και του  ΔΠΘ με σκοπό  την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο  του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, κ. Νίκο Αγγελίδη, τον   Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Ροδόπης, κ. Ανέστη Βαφειάδη και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης, κ. Αντώνη Φραντζή .  

Κατατέθηκαν σημαντικές προτάσεις  και  αναλύθηκαν ζητήματα που αφορούν στην  τόνωση και στήριξη του  Συλλόγου και των μελών του, καθώς και των  μικρομεσαίων  επιχειρήσεων.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητηθήκαν ήταν:

– Η καθημερινότητα των επιχειρήσεων και οι προβληματισμοί τους

– Τα Προγράμματα ΛΑΕΚ – ΟΑΕΔ , για εργαζόμενους

–Ψηφιοποίηση των Εμπορικών επιχειρήσεων

Η  Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ , ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε.Ε. κ. Γ. Καρανίκα για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του προς το Σύλλογο, υπογραμμίζοντας πως κοινή έγνοια και επιδίωξη είναι να καταστήσουν τη συνεργασία τους  ακόμα πιο ισχυρή και αποτελεσματική, προς όφελος  του Εμπορίου και της Επιχειρηματικότητας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.