Στην Κομοτηνη καθε μερα ειναι μερα “La Corte”

Η πιο όμορφη και δροσερή αυλή της πόλης σας περιμένει!

Τις καυτές ημέρες του Καλοκαιριού αναζητούμε όλοι λίγες «ανάσες» δροσιάς. Πολύ δε περισσότερο για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να βρίσκονται καθημερινά πλάι στο κύμα, σας προσκαλούμε να «βουτήξετε» στην ομορφότερη και πιο δροσερή αυλή της πόλης, την αυλή του “La Corte”.

Από τις 8 το απόγευμα μέσα στην ωραιότερη γειτονιά της Κομοτηνής, αυτή του Άλσους της Αγίας Παρασκευής, το “La Corte” ανοίγει τις «πόρτες» του ώστε να αποτελέσει την προσωπική σας όαση δροσιάς και διασκέδασης.

Μοναδικά αρώματα…

Παρέα με ένα ποτήρι ή μια φιάλη κρασιού,  από την προσεκτικά μελετημένη λίστα του καταστήματος που επιμελήθηκε ο sommelier του Nammos-Mykonos Αλέξανδρος Παπαδόπουλος ή απολαμβάνοντας ένα από τα εκπληκτικά καλοκαιρινά cocktails που φέρουν την υπογραφή του bartender Νίκου Κιουρτζίδη, που μετρά «χιλιόμετρα» προϋπηρεσίας σε κορυφαία bar-restaurants της Μυκονου αλλά και του Dubai.

Και γεύσεις για κάθε επιλογή…

Στην αυλή του “La Corte” μπορείτε καθημερινά να βρείτε καταπληκτικές και κυρίως αυθεντικές γεύσεις sushi από τον Ασιάτη sushi-chef Roni Atendido που τις συνθέτει μπροστά σας ή για τους λάτρεις του είδους να απολαύσετε καταπληκτικές κοπές κρεάτων ξηρής ωρίμανσης σε συνεργασία με την ομάδα του Greek Butcher.

Για γεύσεις ιταλικές και άρα ταιριαστές σε κάθε ουρανίσκο επιλέξτε κάποια από τις καταπληκτικές χειροποίητες πίτσες, μακαρονάδες και risotti που επιμελήθηκε ο chef Panos Wezz.

Και επειδή βασικό στοιχείο της διασκέδασης είναι η μουσική, κάθε Τετάρτη και Κυριακή ο μετρ τους είδους K.Soul επιλέγει για εσάς μοναδικές ελληνικές μουσικές, ενώ κάθε Τρίτη είναι ημέρα αφιερωμένη στην γενιά των ´90s σε επιμέλεια του dj Rockie.

Τις Πέμπτες το “La Corte” φιλοξενεί δημοφιλείς mixologists από όλη την Ελλάδα οι οποίοι παρουσιάζουν και σας σερβίρουν μοναδικά καλοκαιρινά cocktails με γεύσεις όλου του κόσμου, ενώ κάθε Παρασκευή ο δημοφιλής dj Kostas Pilarinos καταφθάνει από την «πρωτεύουσα» της Βορείου Ελλάδος και παρουσιάζει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα που απογειώνει το βράδυ σας.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της επιχείρησης και ο ιδιοκτήτης της κ.Νίκος Χατζηθεοδώρου καθημερινά σας υποδέχονται με χαρά και σας φιλοξενούν με αγάπη, με έναν και μοναδικό στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Και αυτό το Καλοκαίρι κάθε μέρα είναι μέρα La Corte”. Επιλέξτε τη δική σας και η αυλή του “La Corte” σας περιμένει.

Info

Απαραίτητη η κράτηση σας όλες τις ήμερες της εβδομάδας στο 253102000

Η επιχείρηση λειτουργεί καθημερινά από τις 20:00

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.