Στην Etpa Packaging AEEE η διοικηση του ΕΒΕΡ

Στο πλαίσιο επισκέψεων σε επιχειρήσεις μεταποίησης της Ροδόπης

Κύκλο επισκέψεων σε επιχειρήσεις μεταποίησης της Ροδόπης ξεκινά η Διοίκηση του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου.

Οι επισκέψεις ξεκίνησαν από την εταιρεία Etpa Packaging AEEE, την οποία επισκέφτηκαν την Πέμπτη 26 Μαΐου ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, κ. Αντώνης Γραβάνης, συνοδεία του Γενικού Γραμματέα, κ. Παντελή Χαβιαρά και των μελών του ΔΣ κ. Μπουλέντ Δεβλέτογλου και κ. Θεοδοσίου Χατζηβλασίου.

Η Etpa Packaging ιδρύθηκε το 1995, δραστηριοποιείται στην περιοχή της ΒΙΠΕ Κομοτηνής και απασχολεί πάνω από 150 εργαζομένους. Σημειώνει πολύ επιτυχημένη πορεία στην αγορά αυτοκόλλητων ετικετών και στο πελατολόγιο της συγκαταλέγονται πολύ μεγάλες βιομηχανίες της ελληνικής αγοράς, ειδικά στον τομέα τον τροφίμων, ποτών, καλλυντικών και απορρυπαντικών.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος την εταιρείας, κ. Ιωάννης Ντρενογιάννης και ο διευθυντής του εργοστασίου, κ. Ιωάννης Σφατκίδης, ξενάγησαν τον Πρόεδρο και τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου στους χώρους της παραγωγής και ενημέρωσαν τον κ. Γραβάνη για όλη την πορεία της επιχείρησης, τις επεκτάσεις, τις επενδύσεις, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, καθώς και για τις προοπτικές βιωσιμότητας και ανάπτυξης της.

Ο κ. Γραβάνης, αφού συνεχάρη την εταιρεία για την πετυχημένη πορεία της, επισήμανε ότι το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης βρίσκεται πάντα στη διάθεση των επιχειρήσεων και επιδιώκει την άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία μαζί τους. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.