Στην Εκθεση Horeca το Σωματειο Ζυθεστιατορων Κομοτηνης και Περιφερειας δια του Βαφειαδη Ανεστη

Παρακολούθησε ημερίδα της ΠΟΕΣΕ με χρήσιμα συμπεράσματα για την χρηματοδότηση των επιχειρήσεων και τα νέα φορολογικά δεδομένα στον κλάδο

Ολοκληρώθηκε η Έκθεση  HORECA – Greece με μεγάλη προσπάθεια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων – ΠΟΕΣΕ  που σκοπό έχει μια καλύτερη Εστίαση. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έλαβαν χώρα δράσεις που δίνουν την δυνατότητα στους επαγγελματίες να ενημερωθούν για  θέματα του κλάδου. Με συμμετοχές και παρεμβάσεις που σκοπό έχουν την εστίαση να την δυναμώσουν και τουριστικά.

Το παρών έδωσε και το Σωματείο Ζυθεστιατόρων Κομοτηνής και Περιφέρειας δια του Προέδρου του και οικονομικού Επόπτη της ΠΟΕΣΕ κ. Βαφειάδη Ανέστη, που παρακολούθησε τη σχετική ημερίδα της ΠΟΕΣΕ με χρήσιμα συμπεράσματα για την χρηματοδότηση των επιχειρήσεων και τα νέα φορολογικά δεδομένα που φέρνει ο πρόσφατα ψηφισμένος νόμους.

Όπως εξήγησε ο κ. Βαφειάδης για τις εργασίες της έκθεσης,  «γενική αποτίμηση είναι ότι τοπικά βρισκόμαστε ακόμη στα “σπάργανα εξωστρέφειας και τουριστικών πολιτικών” ενώ τα εμπόδια για τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων του κλάδου είναι πολλαπλάσια των διαθεσίμων κεφαλαίων, με δεδομένη και την επιπλέον δυσκολία για το 2024 του νέου φορολογικού νόμου».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «απαιτείται συλλογικότητα και μαζικότητα από όλους μας για θετικές αλλαγές στο χώρο και στο νομό στο επίπεδο επισκεψιμότητας και προσέλκυσης τουριστών».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.