Στην 86η ΔΕΘ θα συμμετεχει Επαγγελματικο & Βιοτεχνικο Επιμελητηριο Ροδοπης

Πρόσκληση προς τα μέλη του να φιλοξενηθούν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου

Στην 86η ΔΕΘ η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος από 10 έως 18  Σεπτεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα συμμετέχει το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης.

Εξ ου και απευθύνει πρόσκληση προς τις επιχειρήσεις- μέλη του, να φιλοξενηθούν χωρίς κόστος συμμετοχής, στο περίπτερο του Επιμελητηρίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η 86η ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μέσα από το περίπτερό τους στην 86η ΔΕΘ μπορούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, να προβάλλουν την επιχείρηση τους και να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων τους ή και να προβούν σε πώλησή τους. 

Οι επιχειρήσεις- μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, είτε τηλεφωνικά στο 2531022547 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αποστέλλοντας email στο [email protected] (υπεύθυνη κα Στίγκα Γεωργία).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.