Στιγμες χαλαρωσης στον «παραδεισο» του Προφητη Ηλια

Το νέο beach bar “Paradise” άνοιξε και σας περιμένει

Η Ροδόπη έχει τη χαρά να διαθέτει δυο παραλιακές περιοχές, άκρως διαφορετικές ως προς τα επιμέρους χαρακτηριστικά τους.  Κάθε ένας και διαφορετικός, με κοινό ωστόσο χαρακτηριστικό το φυσικό τους κάλλος και τα καθαρά νερά, αποτελώντας και οι δύο μικρούς «εγχώριους» παραδείσους, στους οποίους καταφεύγουμε άπαντες για λίγες ανάσες δροσιάς και χαλάρωσης.

Και ενώ ο δεύτερος μήνας του καλοκαιρού οδεύει προς το τέλος του, μετά και τις καθυστερήσεις ως προς τη δημοπράτηση των παραλιακών εκτάσεων για την ανάπτυξη καντινών και ξαπλωστρών – ομπρελών, τόσο η παραλιακή ζώνη του Δήμου Κομοτηνής όσο και αυτή του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών, εμφανίζονται έτοιμες για την συνέχεια του καλοκαιριού και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Μια από τις περιοχές που παραδοσιακά θεωρούνται από τις πιο όμορφες της παραλιακής ζώνης του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, με μόνιμους μάλιστα κατοίκους και κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, είναι αυτή του οικισμού του Προφήτη Ηλία, που σφύζει από ζωή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στο μικρό αυτό οικισμό, πριν από λίγες ημέρες, «άνοιξε» τις πόρτες τους ένας καινούργιος «παράδεισος» όνομα και πράγμα. Το νέο beach bar “Paradise” στην είσοδο του οικισμού, πρώην Coogee, είναι ακριβώς αυτό για το οποίο σε «προϊδεάζει» το όνομά του. Ένας μικρός  «παράδεισος»  που υπόσχεται να μετατρέψει τη σύντομη ή την πολύωρη παραμονή σας στη θάλασσα στον απόλυτο παράδεισο.

Σε μία άψογα οργανωμένη παραλιακή έκταση, με καθαρή ψιλή άμμο και αντίστοιχα καθαρή θάλασσα, και το προσωπικό του “Paradise” στη διάθεσή σας για την ικανοποίηση οποιασδήποτε ανάγκης σας.

Από νωρίς το πρωί, ώστε να συνδυάσετε τις βουτιές σας, με δροσερά ροφήματα αλλά και snacks, καθότι το μπάνιο φέρνει πείνα, έως και αργά το βράδυ, το “Paradise” ήρθε για να καλύψει και άλλη μία έλλειψη έως τώρα του οικισμού, έναν βραδινό προορισμό εντός του οικισμού, για λίγες στιγμές χαλάρωσης, με δροσερά ποτά, καλοκαιρινά κοκτέιλς και θέα το θρακικό πέλαγος, αλλά και για την φιλοξενία παιδικών, και όχι μόνο, πάρτυ.

Ιδανικός προορισμός τόσο για οικογένειες, με μικρά παιδιά, για τα οποία ο παράδεισος βρίσκεται μεταξύ άλλων και στον φουσκωτό παιδότοπο, με τον οποίο «διανθίστηκε» φέτος η επιχείρηση, αλλά και για όσους αγαπούν τα καλοκαιρινά σπορ, όπως το beach volley ή οι ρακέτες, καθότι ο ελεύθερος χώρος για την ανάπτυξη τους είναι άπλετος, καθώς και για οποιονδήποτε επιθυμεί να συνδυάσει το μπάνιο του και την παραμονή του στην παραλία με την άνεση.

Με άνετο χώρο στάθμευσης, βασική προϋπόθεση, για τους «μακρινούς» ταξιδευτές, αποδυτήρια και ντουζιέρες, και κυρίως με μία ομάδα ανθρώπων έτοιμων να σας «επανασυστήσουν» στην ονομαστή θρακιώτική φιλοξενία.
Ένας παραθαλάσσιος παράδεισος στη διάθεσή σας.

Επισκεφτείτε τον!

Info:
Paradise Beach Bar
Οικισμός Προφήτη Ηλία (μετά τον Ίμερο στην πρώτη στροφή δεξιά στην είσοδο του οικισμού)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.