Στελεχωση περιφερειακων γραφειων Ασυλου του υπουργειου Προστασιας του Πολιτη

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος απηύθυνε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να στελεχώσει τα Περιφερειακά Γραφεία Ασύλου Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Σάμου, της νεοϊδρυθείσας Υπηρεσίας Ασύλου. Η πρόσκληση αφορά τους τακτικούς υπαλλήλους που υπηρετούν με κάθε είδους σχέση εργασίας στο δημόσιο, στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (άρθρο 2 του Ν. 3861/2010 ΦΕΚ 112 τ. Α΄) ή σε Ν.Π.Δ.Δ., οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποσπαστούν στα Περιφερειακά Γραφεία Ασύλου Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Σάμου.

 

Οι αποσπασμένοι υπάλληλοι θα λαμβάνουν το μισθό και όλες τις τυχόν επιπλέον τακτικές αποδοχές, καθώς και όλα ανεξαιρέτως τα επιδόματα και λοιπές αποδοχές της οργανικής τους θέσης. Ο μισθός, οι λοιπές αποδοχές και τα επιδόματα θα εξακολουθούν να καταβάλλονται από την Υπηρεσία από την οποία θα αποσπασθούν. Το γνωστικό αντικείμενο των θέσεων καλύπτουν τίτλοι σπουδών ανθρωπιστικών, νομικών και κοινωνικών επιστημών και συγκεκριμένα:

Περιφερειακό Γραφείο Αλεξανδρούπολης
ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού 10

Περιφερειακό Γραφείο Ορεστιάδας
ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού 10

Περιφερειακό Γραφείο Σάμου
ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού 7

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Δ/νση Πολιτικού Προσωπικού του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, από 11 Απριλίου 2011 έως 29 Απριλίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και ταχυδρομικά στη συνέχεια στην ταχυδρομική διεύθυνση: Αίτηση για την Προκήρυξη 6480/2/628, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, Κλάδος Οργάνωσης & Ανθρώπινου Δυναμικού, Δ/νση Πολιτικού Προσωπικού, Τμήμα:1ο, Π.Κανελλοπούλου 4, Τ.Κ.101 77 ΑΘΗΝΑ.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210-6977328 και 210-6994296, τις εργάσιμες ημέρες και από ώρες 08.00 έως 13.00.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.