Σταυρουλα Πεχλεβανη: «Η σημασια του να ψωνιζουμε απο τον τοπο μας»

Η οικονομική επόπτης του ΕΒΕΡ καλεί καταναλωτές και επαγγελματίες να συμπράξουν

Για τη σημασία στήριξης της τοπικής αγοράς της Κομοτηνής μιλά σε μήνυμά της η οικονομική επόπτης του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Σταυρούλα Πεχλεβάνη.

Παράλληλα η κ.Πεχλεβάνη καλεί τους καταναλωτές να συμπράξουν με τους επαγγελματίες, με σκοπό την οικονομική ευημερία της περιοχής.

Αναλυτικά το μήνυμα της έχει ως εξής:

«Με την έλευση της πανδημίας του COVID-19, βρεθήκαμε όλοι, και επαγγελματίες και κοινωνία, αντιμέτωποι με μία πρωτόγνωρη κρίση. Μεταξύ άλλων, το αποτύπωμα της πανδημίας στον επιχειρηματικό κόσμο ήταν και συνεχίζει να είναι μεγάλο, δημιουργώντας αμφίδρομες οικονομικές επιπτώσεις.

Η από κοινού, λοιπόν, δράση και της επιχειρηματικής κοινότητας  και των καταναλωτών θα αποτελέσει βασικό σημείο αναφοράς για την πορεία των τοπικών επιχειρήσεων και της τοπικής οικονομίας γενικότερα.

Στις δύσκολες στιγμές που όλοι ζήσαμε και εξακολουθούμε να ζούμε είναι σημαντικό να αποκτήσουμε συνείδηση,  στηρίζοντας  τους  ελεύθερους επαγγελματίες, τις επιχειρήσεις και τα μαγαζιά του τόπου μας. Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας, προκύπτουν νέες και τονώνεται η οικονομίας της περιοχής.

Ψωνίζοντας από τη αγορά της Κομοτηνής, στοχεύουμε στη στήριξη της επιχειρηματικότητας, στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας και στη θωράκιση των επιχειρηματιών, των υπαλλήλων καθώς  και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Εν όψει γιορτών, λοιπόν, καλούμε όλους τους πολίτες να ψωνίσουν και να στηρίξουν την τοπική επιχειρηματικότητα της Κομοτηνής, κάθε μεγάλο ή μικρό συνοικιακό κατάστημα, και να δώσουν πνοή στην αγορά.

Εμείς είμαστε η καρδιά της αγοράς, και οι καταναλωτές είναι οι χτύποι που μας κρατάνε ζωντανούς.

Ας μην ξεχνάμε πως η αγορά μας δεν υστερεί σε τίποτα, κι έχει πολλές επιλογές, πολλά καταστήματα και καλύπτει κάθε καταναλωτική ανάγκη. Ας ενώσουμε, λοιπόν, τα χέρια μας, επαγγελματίες και καταναλωτές, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας και των ανθρώπων του».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.