Σπιτικες γευσεις και αρωματα «Μαρμελαδας»

Όλα όσα την κατέταξαν σε αγαπημένο στέκι της πόλης, με ένα «κλικ» στην πόρτα σας

Η «Μαρμελάδα», το γνωστό Wine Bar στέκι της πόλης μας, μπορεί να εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο του lockdown για να ανανεώσει την εμφάνισή της, ωστόσο παραμένει πιστή σε όλα όσα την έχουν καταστήσει σημείο συνάντησης και γευστικών απολαύσεων.

Μετά από 7 χρόνια αποκλειστικά “inhouse” λειτουργίας, ανταποκρινόμενη και στις «απαιτήσεις» των καιρών και κυρίως του κοινού, ήρθε η ώρα η «Μαρμελάδα» να έρθει και στο σπίτι σας. Άλλωστε η λέξη «σπίτι» και «μαρμελάδα» ήταν πάντα στενά συνυφασμένες.

Καθημερινά λοιπόν, με ένα τηλέφωνο στο 2531100360 ή μέσα από τις πλατφόρμες «Φαγί» και “e-food” όλα όσα έκαναν την «Μαρμελάδα» αγαπημένο σας στέκι έρχονται στην πόρτα του σπιτιού σας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και κυρίως διατηρώντας την ποιότητα αυστηρά υψηλή.

Απολαυστικός φρεσκοκομμένος καφές με αρώματα Κόστα Ρίκα

Από νωρίς το πρωί η «Μαρμελάδα» φέρνει στην πόρτα σας τον ζεστό και φρεσκοκομμένο καφέ  “Mileahead” που φέρει άλλωστε και την δική της υπογραφή αλλά και αρώματα Κόστα Ρίκα, με jazz «νότες» στα βήματα του Miles Davis στον οποίο χρωστά και το όνομά του.

Συνοδεία εκλεκτού πρωινού, μαγειρεμένου και προετοιμασμένου την ώρα της παραγγελίας σας, στην κουζίνα της «Μαρμελάδας» όπου συμβαίνουν καθημερινά μικρά θαύματα.

Με πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας, αλλαντικά φρεσκοκομμένα και ελληνικά, τυριά επιλεγμένα προσεκτικά από όλη την επικράτεια και πολλά άλλα που δένουν αρμονικά, σε γεύσεις αλμυρές και γλυκές, που με την πρώτη μπουκιά θα σας θυμίσουν σπιτικές παρασκευές, σαν να τις βγάλατε μόλις από τον φούρνο του σπιτιού σας.

Wine at home

Και επειδή όμως η καραντίνα είναι 24ωρη και ειδικά οι βραδινές ώρες απαιτούν και τη κατάλληλη συνοδεία για χαλάρωση είτε κατά μόνας, είτε με παρέα, η «Μαρμελάδα» φροντίζει να φέρει στην πόρτα σας και το σήμα κατατεθέν της που δεν είναι άλλα από τα εκλεκτά κρασιά της συλλογής της.

Από το κελάρι της «Μαρμελάδας» απευθείας στο σπίτι σας, περισσότερες από 80 ετικέτες κρασιών απ’ όλη την Ελλάδα με ένα τηλέφωνο. Αρώματα και γεύσεις που συνδυάζονται ιδανικά με πλούσιες ποικιλίες τυριών και αλλαντικών, αλλά και τα signature πιάτα του καταστήματος.

Εν αναμονή της επιστροφής μας στο οικείο και αγαπημένο περιβάλλον του καταστήματος,  επιλέγουμε «Μαρμελάδα» at home.

Info

«Μαρμελάδα» at Home

Τηλ. Παραγγελιών: 2531100360

Και μέσα από τις πλατφόρμες «Φαγί» και “e-food”

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.