Σουπερ μαρκετ και καταστηματα: Ανοιχτα την Κυριακη, 24 Ιανουαριου

Προαιρετικό το άνοιγμα των καταστημάτων έως τις 3 το μεσημέρι

Ανοιχτά θα είναι, προαιρετικά, τα σούπερ μάρκετ και τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου. Ωστόσο, το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή θα είναι προαιρετικό και τα καταστήματα, βάσει της σχετικής απόφασης της κυβέρνησης μπορούν να ανοίξουν από τις 11:00. Υπενθυμίζεται πως τις καθημερινές, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από τις 7:00πμ έως και τις 20:00, καθώς παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 και μέχρι τις 5:00 τα ξημερώματα.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος έχει προτείνει ωράριο από τις 8:30 μέχρι τις 15:00 καθημερινά και το Σάββατο και λειτουργία το απόγευμα την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή από 17:30 – 20:00.
 
Επίσης προτείνει την προαιρετική λειτουργία καταστημάτων, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, από τις 11:00 – 15:00, για την κατά το δυνατόν αναπλήρωση του χαμένου έως τώρα τζίρου και στο πλαίσιο των εκπτώσεων.
 
Οι μετακινήσεις για αγορές γίνονται με την αποστολή του κωδικού 2 με SMS στο 13033 ή με τη συμπλήρωση εγγράφου. Οι καταναλωτές έχουν δύο ώρες για να κάνουν τα ψώνια τους. Έχει διευκρινιστεί πως οι δύο ώρες δεν ισχύουν για όσους μεταβαίνουν σε κομμωτήρια ή κέντρα αισθητικής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.