«Sold Out» η φετινη επετειακη  Agrotica

Συμμετοχή εκθετών από 49 χώρες

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 1.800 εκθετών από 49 χώρες, κάλυψη όλων των διαθέσιμων στεγασμένων και υπαίθριων χώρων στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ένα πλούσιο παράλληλο πρόγραμμα εκδηλώσεων και πλήθος γεωργικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, πραγματοποιείται φέτος η επετειακή 30η «Agrotica» (1-4/2).

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η διοργανώτρια εταιρεία ΔΕΘ-Helexpo σημειώνει ότι η «Agrotica» δικαίως συμπεριλαμβάνεται στις πέντε μεγαλύτερες εκθέσεις του αγροτικού κλάδου στην Ευρώπη, ενώ χαρακτηρίζει τη φετινή, επετειακή, ως «μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις των τελευταίων ετών».

Σύμφωνα με τη ΔΕΘ-Helexpo, στη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης θα δώσει το «παρών» η παγκόσμια νέα τεχνολογία από όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας, με όλους τους τομείς της γεωργίας, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και όλες τις παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων.

Στο επίκεντρο της έκθεσης θα βρίσκεται η δυναμική του πρωτογενούς τομέα, τα σχέδια βελτίωσης που αλλάζουν το «πρόσωπο» της γεωργίας και οι τελευταίες καινοτομίες στο αγροτικό πεδίο.

Μεγάλης βαρύτητας θα είναι το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της «Agrotica», που διοργανώνεται το διήμερο 3-4/2 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός» από το τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO και στη διάρκειά του θα αναλυθούν οι τελευταίες συστημικές προσεγγίσεις για την αναγέννηση της γεωργίας και της υπαίθρου.

Σύμφωνα με τη ΔΕΘ-Helexpo, τις πύλες της «Agrotica» εκτιμάται πως θα περάσουν δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ πολυάριθμα γκρουπ εμπορικών αποστολών αναμένονται από τα Βαλκάνια, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.