Σημερα η νεα λοταρια αποδειξεων

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την νέα λοταρία αποδείξεων - Ποιοι συμμετέχουν, πως προκύπτουν οι λαχνοί

Στις έξι σήμερα το απόγευμα θα γίνει η λοταρία αποδείξεων στην οποία 1000 τυχεροί θα κερδίσουν από 1000 ευρώ με βάση τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που έχουν διενεργήσει τον Φεβρουάριο .
 
Οι λαχνοί με τους οποίους θα συμμετέχει ο κάθε φορολογούμενος στην φορολοταρία έχουν αναρτηθεί από χθες το βράδυ στην ειδική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (aade.gr) που έχει την ονομασία “Δημόσιες κληρώσεις”
 
Υπενθυμίζεται ότι οι λαχνοί με τους οποίους συμμετέχει κάποιος στην λοταρία των αποδείξεων είναι άμεση συνάρτηση των πληρωμών με πλαστικό χρήμα.

Συγκεκριμένα
 
Με συναλλαγές έως 100 ευρώ θα δίνεται στον φορολογούμενο, 1 λαχνός για κάθε ένα 1 ευρώ άρα 100 λαχνοί
 
– Για τις επιπλέον συναλλαγές μέχρι 400 ευρώ, δηλαδή συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, 1 λαχνός για κάθε 2 ευρώ. Δηλαδή για συναλλαγές 500 ευρώ το μήνα ο φορολογούμενος θα δικαιούται 300 λαχνούς.
 
– Για τα επόμενα 500 ευρώ, δηλαδή συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, 1 λαχνός για κάθε 3 ευρώ. Αρά κάποιος με 950 ευρώ συναλλαγών θα πάρει 100 λαχνούς για τα πρώτα 100 ευρώ , 200 λαχνούς για τα επιπλέον τετρακόσια και 150 λαχνούς για τα τελευταία 450 ευρώ . Συνεπώς θα συμμετέχει στην κλήρωση με συνολικά 450 λαχνούς.
 
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ενημερωθούν για τον αριθμό των λαχνών τους με χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του Taxisnet.
 
Οι κερδισμένοι θα λάβουν προσωποποιημένο μήνυμα στην μερίδα τους στο σύστημα Taxis σήμερα το βράδυ μετά το τέλος της κλήρωσης.
 
Πολύ σημαντικό για τους τυχερούς – αν δεν το έχουν κάνει ήδη – είναι να δηλώσουν άμεσα ή το αργότερο σε διάστημα έως τριών μηνών από την κλήρωση έναν αριθμό λογαριασμού με την μορφή IBAN όπου θα πιστωθεί το έπαθλο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.