Σε βορειο και κεντρικο Εβρο το προεδρειο της ΟΕΕΘ

Σήμερα και αύριο, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα κ. Αντώνιο Φραντζή και συνεργάτες θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον βόρειο και κεντρικό Έβρο και θα έχει σειρά επαφών με θεσμικούς φορείς της Ορεστιάδος, του Διδυμοτείχου και του Σουφλίου, ενώ θα ξεναγηθεί και σε μεγάλες βιομηχανικές μονάδες της περιοχής.
 
Η επίσκεψη πέραν της εθιμοτυπίας και των συμβολισμών που επιδιώκει να καταδείξει η ηγεσία της ΟΕΕΘ, εντάσσεται στα πλαίσια της κατάρτισης του προγράμματος βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας, ελκυστικότητας και ασφάλειας του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της Θράκης.
 
Έτσι , την Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10:30 το πρωί, ο κ. Χατζημιχαήλ θα γίνει δεκτός στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ορεστιάδος από τον Δήμαρχο κ. Βασίλειο Μαυρίδη, ενώ από τις 11:30 έως τις 13:30 θα πραγματοποιήσει διαδοχικές επισκέψεις σε μεγάλες και σημαντικές βιομηχανικές μονάδες της ευρύτερης περιοχής. Το απόγευμα της ανωτέρω ημέρας στις 19:00 στα γραφεία του παραρτήματος του Επιμελητηρίου Έβρου, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με την Ένωση Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ορεστιάδας & περιφέρειας, ενώ στις 20:00 στο ίδιο μέρος θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Σύνδεσμο Βιοτεχνών Βιομηχάνων Βορείου Έβρου.
 
Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης θα μεταβεί στο Διδυμότειχο και στις εγκαταστάσεις της καινοτόμου γαλακτοβιομηχανίας « Εβροφάρμα » όπου στις 10:00 θα συναντηθεί με τον ιδρυτή της κ. Αθανάσιο Παπαζηλάκη. Στις 11:30 ο κ. Χατζημιχαήλ θα γίνει δεκτός στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου από τον Δήμαρχο κ. Παρασκευά Πατσουρίδη, ενώ στις 12:30 θα συναντήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Διδυμοτείχου & περιφέρειας.
 
Την ίδια ημέρα, στις 13:45 το κλιμάκιο της ΟΕΕΘ θα έχει συνάντηση στο Σουφλί με τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο Δεληπούλιο και τα μέλη της Ένωσης Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών Σουφλίου και θα ακολουθήσει συνάντηση στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου «Τζίβρε» με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων της Μετάξης «Η Χρυσαλλίδα» κ. Γεώργιο Τσιακίρη. Στις 16:00 ο κ. Χατζημιχαήλ, ολοκληρώνοντας την διήμερη περιοδεία του στον βόρειο και κεντρικό Έβρο, θα επισκεφθεί και θα τιμήσει την οινοποιεία των αδελφών Μπέλλα στην περιοχή Αλάνια Σουφλίου, όπου θα συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας και Πρόεδρο παράλληλα της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου κ. Αθανάσιο Μπέλλα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.