Σε δημοπρασια μια θεση για μπαρακι στο Φαναρι απο την ΕΤΑΔ

Με το αντίτιμο να παραμένει στις 18.000 ευρώ το χρόνο

Σε δημοπρασία βγάζει ξανά η ΕΤΑΔ μια θέση στην παραλία Φαναρίου για Καντίνα και ομπρελοκαθίσματα, με προοπτική να λειτουργήσει από το φετινό καλοκαίρι.

Πρόκειται για τη θέση που βρίσκεται στο τέλος που διαδρόμου που κατασκευάζεται στην παραλία, δίπλα στον δίαυλο που χωρίζει την παραλία από την παραλία Αρωγής.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε τρία έτη από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα παράτασης για δύο επιπλέον έτη, κατόπιν συμφωνίας και των δύο μερών, ενώ η τιμή εκκίνησης της ηλεκτρονικής δημοπρασίας, που έχει προθεσμία την Δευτέρα 27 Μαρτίου, να ανέρχεται στα 18.000 ευρώ ανά έτος.

Η θέση για την τοποθέτηση τροχήλατης καντίνας είναι εμβαδού 590 τμ, με την αντίστοιχη θέση επί του αιγιαλού, να είναι εμβαδού 500 τμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι τρεις θέσεις που χωροθετούνται στην παραλία είχαν δημοπρατηθεί και πέρυσι, αν και αρκετά αργά, με τα μπαράκια τελικά να λειτουργούν σε αυτές.

Την ίδια ώρα η ΕΤΑΔ δεν φαίνεται να προχωρά σε κάποια κίνηση για τα ακίνητα που ερειπώνουν στην παραλία Φαναρίου, με παλιότερες προσπάθειες να έχουν πέσει στο κενό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.