Ρολοι – Κοσμημα Ορταξιδης: Εκει οπου ο χρονος ειναι… χρυσος!

Ο χρόνος είναι πολύτιμος, λέει ο σοφός λαός. Και ειδικά στη σημερινή «καταιγιστική» πραγματικότητα, τρέχει στις ζωές όλων μας με μεγάλη ταχύτητα. Δουλειά, κοινωνικές, οικογενειακές και λοιπές υποχρεώσεις αλλά και ο απαραίτητος προσωπικός χρόνος απαιτούν «μαεστρία» για να διευθετηθούν.
 
Και ο χρόνος που μας κυνηγά πολλές φορές καταλήγει σε «εχθρό». Για όσους λοιπόν αντί της δημιουργίας περαιτέρω άγχους έχουν αποφασίσει πως θέλουν η διάθεσή τους να φτιάχνει κάθε φορά που κοιτούν το ρολόι τους, ξεχνώντας έστω και στιγμιαία το «κυνήγι» του χρόνου, μία στάση στο κατάστημα «Ορταξίδης», στην οδό Ερμού 6-8, κρίνεται απαραίτητη.
 
Και αυτό καθότι το κατάστημα «Ορταξίδης», διαθέτοντας εμπειρία μεγαλύτερη των 49 χρόνων στο χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος, φιλοξενεί τις μεγαλύτερες και γνωστότερες εταιρείες παγκοσμίως στον χώρο του ρολογιού αλλά και του κοσμήματος.
 
Επώνυμα ελβετικά ρολόγια, μοναδικά κομμάτια υψηλής αισθητικής εταιρειών όπως Tissot, Burberry, Swatch και Guess,σε ό,τι αφορά τα ρολόγια, αλλά και καλαίσθητα κοσμήματα 14 και 18 καρατίων, ιταλικά κομψοτεχνήματα, μοναδικά μονόπετρα και βέρες, για την πολυτιμότερη στιγμή της ζωής σας και φυσικά τα κοσμήματα Swarovski, των οποίων αποτελεί αποκλειστικός αντιπρόσωπος στο νομό Ροδόπης, σας περιμένουν ώστε όχι απλά να μετατρέψετε τον χρόνο σε διασκέδαση, αλλά και να τον «στολίσετε» με κοσμήματα υψηλής καλαισθησίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.