Ρεβεγιον Πρωτοχρονιας στο «Filia Hotel»

Από τις ομορφότερες στιγμές των εορτών του δωδεκαημέρου που διανύουμε, στιγμές για τις οποίες κάθε χρόνο αναζητούμε την καλύτερη δυνατή επιλογή, για να περάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, είναι αυτή του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Για πολλούς οι στιγμές του ρεβεγιόν αναμένονται με ανυπομονησία, πολλές εβδομάδες νωρίτερα, αλλά η απόφαση για την καλύτερη επιλογή προβληματίζει ιδιαίτερα λίγες ημέρες πριν. Επιλογές πολλές αλλά ψάχνοντας κανείς βρίσκει τις καλύτερες.

Από τις καλύτερες επιλογές φέτος το ρεβεγιόν που διοργανώνει το ξενοδοχείο «Filia Hotel». Ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν που συνδυάζει τη νοστιμιά της παράδοσης και τη ζεστασιά της οικογένειας, που μας εγγυάται μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία που θα θυμόμαστε για χρόνια. Πέρα από αυτό όμως οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου προχώρησαν ακόμη περισσότερο. Ανέλαβαν την πρωτοβουλία και προσφέρουν τριήμερο εορταστικό πακέτο διακοπών, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να περάσουν ένα τριήμερο διακοπών ξένοιαστο, όμορφο και προπάντων οικονομικό. Αρκεί λοιπόν ένα τηλεφώνημα στο 2531027500 για να ζήσετε την πιο όμορφη παραμονή Πρωτοχρονιάς ή να περάσετε ένα όμορφο τριήμερο διακοπών.

Το μενού του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

•Γευστικοί λαχανοντολμάδες και παραδοσιακή μπάμπω
•Πανδαισία αλοιφών
Κοτοσαλάτα, τυροσαλάτα και παντζαροσαλάτα σε ένα συνδυασμό γεύσεων και χρωμάτων
•Πράσινη Πρωτοχρονιάτικη σαλάτα, με σπόρους ροδιού, σουσάμι και dressing από ξύδι balsamik και μέλι
•Χοιρινό σιγοψημένο στη γάστρα με μέλι και δαμάσκηνα, και γιορτινή γαλοπούλα με γέμιση από σοταρισμένα συκωτάκια σβησμένα με κόκκινο κρασί, καστανό ρύζι, σταφίδες και κουκουνάρι
•Παραδοσιακές χειροποίητες δίπλες της γιαγιάς, μελωμένες και πασπαλισμένες με τριμμένο καρύδι και φρουτοσαλάτα με μέλι και κανέλα
•Απεριόριστη κατανάλωση σε κόκκινο και λευκό κρασί και αναψυκτικά
Η τιμή του μενού είναι 20 ευρώ κατ’ άτομο και 15 ευρώ για τα παιδιά.

Εορταστικά πακέτα 3 διανυκτερεύσεων

 

Το εορταστικό πακέτο του ξενοδοχείου περιλαμβάνει:
•3 βραδιές σε Deluxe δωμάτιο για δύο άτομα με πρωινό σε μπουφέ και τιμή 60 ευρώ την ημέρα
•3 βραδιές στην Executive suite με Jacuzzi και πρωινό στο δωμάτιο για δύο άτομα και τιμή 160 ευρώ την ημέρα
Να σημειωθεί ότι για παιδιά έως 12 ετών η παραμονή είναι δωρεάν.

 

Το ξενοδοχείο Filia σας καλωσορίζει

Με ζωντανή μουσική και εξαιρετικά προσεγμένο μενού, μας υποδέχονται στον όμορφο χώρο τους και μας εγγυώνται βραδιές αξέχαστες και εμπειρίες, που θα έχουμε να θυμόμαστε για πολλά ακόμη χρόνια. Το «Filia Hotel» ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από 15 χρόνια. Έκτοτε, επέκτεινε τη λειτουργία του και το 2005 εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα φτάνοντας τη δυναμικότητα των 48 δωματίων, μιας νυφικής και μιας προεδρικής σουίτας. Την άνοιξη του 2011 το ξενοδοχείο μπαίνει σε μια νέα εποχή. Τη διεύθυνση αναλαμβάνει η οικογένεια του κ. Κωνσταντίνου Φιλίππου και της κ. Αθηνάς Σμαραγδά, δύο ανθρώπων με όρεξη για δουλειά και αρκετή πείρα στο χώρο της σίτισης και της εστίασης, που αποκτήθηκε από προσωπική δουλειά χρόνων.

Βαδίζοντας πλέον με σταθερά βήματα, οι ιδιοκτήτες του είναι σε θέση να προσφέρουν το ιδανικό σκηνικό για τη διοργάνωση κοινωνικών ή επαγγελματικών εκδηλώσεων κάθε φορέα, ένωσης συλλόγου ή επαγγελματία της πόλης. Το φιλικό προσωπικό και η ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα του bar- restaurant «SYMPOSIO» με δυνατότητα φιλοξενίας 200 ατόμων, η ανανεωμένη αίθουσα «ΘΡΑΚΗ» χωρητικότητας 450 ατόμων αλλά και ο αύλειος χώρος γύρω από την πισίνα μπορούν να δώσουν σε κάθε τύπο εκδήλωσης την αίγλη ενός εξαιρετικού γεγονότος.

Το ανανεωμένο μενού και το πλήρες πακέτου γάμου που προσφέρεται σε εξαιρετική τιμή ικανοποιούν κάθε απαίτηση του πελάτη.

Οι χώροι του ξενοδοχείου διατίθενται για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση όπως γάμοι, αρραβώνες και βαφτίσεις, party γενεθλίων και κάθε είδους επίσημο γεύμα ή δείπνο που θα θέλατε να παραθέσετε και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Το έμπειρο προσωπικό και η δημιουργική ομάδα του ξενοδοχείου εγγυώνται πως θα φροντίσουν κάθε λεπτομέρεια αφήνοντας τους πελάτες τους ξένοιαστους να απολαύσουν τις σημαντικότερες στιγμές που θα τους εμπιστευτούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.