Προτασεις για ρεβεγιον

Τι θα ήταν ένας χρόνος χωρίς γιορτές; Και τι θα ήταν οι γιορτές χωρίς… ρεβεγιόν-χωρίς δηλαδή τη μία και μοναδική ημέρα που αποτελεί το αποκορύφωμα της προσμονής τους;

Κάποιοι αυτές τις γιορτές επιλέγουν να μείνουν στο σπίτι. Κάποιοι άλλοι πάλι επιλέγουν να ξεφύγουν και να διασκεδάσουν σε ρεβεγιόν. Εμείς λοιπόν για όσους θα αποφασίουν να βγουν έξω προτείνουμε:

 

Ξεχωριστό ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο «Ανατόλια»

 

Κλασική πλέον επιλογή για το ρεβεγιόν της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όχι μόνο για τους Κομοτηναίους, αλλά και για τους φιλοξενούμενους σε αυτό, αποτελεί το ξενοδοχείο «Ανατόλια» και φέτος ετοιμάζεται για να ευχαριστήσει τους πελάτες του με ένα διαφορετικό και πρωτότυπο ρεβεγιόν.

Συνεχίζοντας λοιπόν την παράδοση το ξενοδοχείο «Ανατόλια», στον όμορφο και ζεστό χώρο του, υπόσχεται ότι και φέτος οι πελάτες του θα μπορούν να απολαύσουν ένα ξεχωριστό μενού και ζωντανή μουσική, που στόχο έχει να τους ταξιδέψει στη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών. Μυρωδιές και γεύσεις που ταξιδεύουν στο πνεύμα των γιορτών και μας καλούν να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα που μας τυλίγει. Και όλα αυτά στην τιμή των 20 ευρώ την παραμονή των Χριστουγέννων και 25 ευρώ την παραμονή Πρωτοχρονιάς και μέσα σε αυτή την τιμή περιλαμβάνονται και τα ποτά.

Πλούσιο και προσεγμένο μενού σε ένα όμορφα διακοσμημένο χώρο, μοναδικές γεύσεις, πολλές επιλογές, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξει κάποιος παραδοσιακό φαγητό, όπως γαλοπούλα, ή και γκουρμέ φαγητό, που ισορροπούν με το περιβάλλον και δίνουν την ευκαιρία στους ανθρώπους που ούτως ή άλλως έχουν ανεβασμένη ψυχολογία λόγω εορτών να δοκιμάσουν μοναδικές γεύσεις. Φαγητό προσεγμένο με στόχο να ικανοποιήσει όλα τα γούστα.

Θα υπάρχει επίσης ζωντανή μουσική και συγκεκριμένα ένα μουσικό σχήμα που το αποτελούν δύο Κομοτηναίοι με τους οποίους το ξενοδοχείο έχει συνεργασία σε διάφορες εκδηλώσεις. Το ρεπερτόριο επίσης προσαρμόζεται με τις επιθυμίες του κόσμου.

Βάσει της εμπειρίας των υπευθύνων των τελευταίων χρόνων οι περισσότεροι που συμμετέχουν στο ρεβεγιόν είναι οικογένειες με παιδιά που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, κάτι καινούργιο.

Εν κατακλείδι μια συμβουλή. Αν επιλέξετε να περάσετε τη βραδιά της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο «Ανατόλια» επικοινωνείστε λίγες ημέρες νωρίτερα. Αυτό θα βοηθήσει και εσάς αλλά και τους υπευθύνους για την καλύτερη διοργάνωση της βραδιάς.

Ρεβεγιόν στο Diamond

Στο γιορτινό πνεύμα των ημερών σε ένα υπέροχα διακοσμημένο χώρο, με πλούσιο φαγητό και ποτό υπό τους ήχους αγαπημένης μουσικής για μια ακόμη χρονιά το κέντρο “Diamond» υποδέχεται παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς τους πελάτες του με ειδικά μενού και με μουσικό πρόγραμμα που, όπως κάθε χρόνο, ξεσηκώνει τους θαμώνες του.

Πέρα από το υπέροχο περιβάλλον το μαγαζί είναι γνωστό για την εκπληκτική του κουζίνα. Θα υπάρχει πρώτο, δεύτερο πιάτο, γλυκό και ποτό. Γεύσεις παραδοσιακές και γκουρμέ όμορφα παντρεμένες μεταξύ τους στη μοναδική τιμή των 15 ευρώ με το κρασί, στο πλαίσιο βέβαια της γενικότερης οικονομικής κατάστασης και σε μια προσπάθεια να δοθεί η δυνατότητα στον κόσμο να βγει έξω και να διασκεδάσει

Και όλα αυτά υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής η οποία προσαρμόζεται στις επιλογές των πελατών, που μπορούν να διασκεδάσουν ακόμη και με παραδοσιακά τραγούδια.

Και βέβαια μη ξεχάσετε να κλείσετε τραπέζι νωρίς. Το Diamond σας περιμένει…

 

Ρεβεγιόν στο «Ποσειδώνειο»

Με την αλλαγή του χρόνου, φοράμε την καλύτερή μας διάθεση, το λαμπερότερο χαμόγελό μας και διασκεδάζουμε μέχρι …το πρωί σε ένα ρεβεγιόν που θα μας δημιουργήσει τις ομορφότερες αναμνήσεις. Το κέντρο διασκέδασης «Ποσειδώνειο» μας περιμένει όλους σε ένα αξέχαστο ρεβεγιόν με καταπληκτική μουσική και πολύ ποτό μέσα σε μια όμορφη γιορτινή και φιλική ατμόσφαιρα.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς λοιπόν στις 9:30 το βράδυ το «Ποσειδώνειο», όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, περιμένει τους φίλους του για να τους προσφέρει ό,τι επιθυμεί ο καθένας από φαγητό, παραδοσιακά ή και γκουρμέ πιάτα, ζωντανή μουσική και βέβαια πυροτεχνήματα στην αλλαγή της ώρας. Στόχος ο κόσμος να διασκεδάσει τουλάχιστον αυτή τη βραδιά και να ξεφύγει από τα προβλήματα της καθημερινότητας

Παρά την οικονομική κρίση οι υπεύθυνοι του «Ποσειδωνείου» αισιοδοξούν ότι και φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ο κόσμος θα προσέλθει για αυτό και στο πλαίσιο αυτό φρόντισαν ώστε η τιμή φέτος να είναι οικονομικότερη. Έτσι ενώ πέρσι η τιμή ήταν 25 ευρώ φέτος είναι 20 με πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.