«Πρωταγωνιστης της Ελληνικης Οικονομιας» η Pharmathen

Βραβεύτηκε για την επιχειρηματική της εξωστρέφεια

Οι επιχειρήσεις που με τα επιτεύγματά τους και τη σκληρή και μεθοδική τους προσπάθεια οδηγούν τη χώρα και την οικονομία μπροστά, τιμήθηκαν στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε για πέμπτη φορά η Direction Business Network, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.
 
Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Pharmathen, το εργοστάσιο της οποίας έχει έδρα στις Σάπες, που βραβεύτηκε για τη διάκρισή της στο χώρο της Επιχειρηματικής Εξωστρέφειας.
 
Η βράβευση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία περισσότερων από 600 υψηλόβαθμων στελεχών και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που αποτελούν το λαμπρό παρόν και μέλλον του ελληνικού επιχειρείν και προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα.
 
Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις που περιλαμβάνονται στην έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Βusiness Network.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.