Προσωπικο ασφαλειας στην Αγροτικη Τραπεζα της Ελλαδος

Για την ασφάλεια και τη φρούρηση εγκαταστάσεων της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος, αλλά και για τη συνοδεία χρηματαποστολών, θα προσληφθούν 15 ιδιώτες, σύμφωνα με προκήρυξη της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Τάξης.

Τρεις θέσεις θα καλυφθούν από υποψηφίους με απολυτήριο τίτλο Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή πτυχίο Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Β΄ κύκλου σπουδών. Οι υπόλοιπες 12 θέσεις θα καλυφθούν από όσους κατέχουν οποιονδήποτε άλλο απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου, με εξαίρεση εκείνων του Α΄ κύκλου σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 1979 έως και 1987 και το ύψος τους να φτάνει το 1,70 μ. χωρίς υποδήματα. Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, μπορούν να καταθέσουν αίτηση μέχρι την Πέμπτη 10 Απριλίου, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στα Αστυνομικά Τμήματα του τόπου κατοικίας τους.

Τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης και τα δικαιολογητικά, καθώς και ο τρόπος διενέργειας του διαγωνισμού (αθλητικές- ψυχοτεχνικές δοκιμασίες και γραπτές εξετάσεις) και η εξεταστέα ύλη, αλλά και ο τρόπος εξαγωγής των αποτελεσμάτων, αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη η οποία έχει αναρτηθεί στις Υπηρεσίες στις οποίες υποβάλλονται οι αιτήσεις. Όσοι έχουν πρόσβαση στο Ιnternet μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Τάξης (www. ydt.gr).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.