Προσωπικο αναζητα η Qatar Airways

Ημέρες Καριέρας για προσωπικό καμπίνας διοργανώνει το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου, η γνωστή αεροπορική εταιρεία Qatar Airways στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος ηλικίας, να έχουν ελάχιστο ύψος 2,12 εκ., το οποίο υπολογίζεται στις «μύτες» των ποδιών και με τεντωμένα χέρια, και άριστη υγεία και φυσική κατάσταση.
 
Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου και να διαθέτουν άριστη γραπτή και προφορική γνώση της αγγλικής γλώσσας. Οι γυναίκες υποψήφιοι θα φορούν φούστα μέχρι το γόνατο, μπλούζα με μανίκι έως τον αγκώνα, να έχουν τα μαλλιά τους μαζεμένα και να έχουν κατάλληλο μακιγιάζ, ενώ οι άντρες παντελόνι με πουκάμισο και γραβάτα ή επαγγελματικό κοστούμι και να είναι ξυρισμένοι.
 
Επίσης, θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά, φωτογραφίες διαβατηρίου και ολόσωμες, χωρίς γυαλιά μυωπίας ή ηλίου, αντίγραφο διαβατηρίου και τον τίτλο σπουδών τους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Intercontinental  στις 9 το πρωί ακριβώς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.