Προσληψη Ψυχολογου απο τον «Ικελο» για τη μοναδα στο Θρυλοριο

Αιτήσεις μέχρι τις 26 Ιουνίου

Το Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Πρόληψης & Προαγωγής Υπηρεσιών Υγείας «ΙΚΕΛΟΣ» ανακοινώνει την πρόσληψη με Σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης, ενός ατόμου, για την υλοποίηση της πράξης «Επιχορήγηση για την ανάπτυξη Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης (Οικοτροφείο) στην Κομοτηνή» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5062190, που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014 – 2020». Η διάρκεια της πρόσληψης θα είναι έως 4 μήνες.

Η θέσης εργασίας αφορά τη Μονάδα που βρίσκεται στον οικισμό Θρυλορίου και αφορά την ειδικότητα ΠΕ Ψυχολόγων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το πλήρες κείμενο της υπ’ αριθμ. 154/12-06-2023 Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του Σωματείου

Οι αιτήσεις με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται: α) Με ηλεκτρονικό τρόπο στο email του Σωματείου «ΙΚΕΛΟΣ» ΕΔΩ με την ένδειξη στο θέμα «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ», β) Με συστημένη επιστολή σε σφραγισμένο φάκελο στη διεύθυνση ΚΟΡΙΝΘΟΥ 270, ΠΑΤΡΑ, Ν. ΑΧΑΪΑΣ, Τ.Κ. 26221, όπου θα αναγράφονται ευκρινώς τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου και η φράση «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ».

Η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε ήδη και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Ιουνίου και ώρα 16:00.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.