Προσληψη προσωπικου με συμβαση εργασιας ιδιωτικου δικαιου

Η Δ/νση Δασών Ν.Ροδόπης που εδρεύει στο Δήμο Κομοτηνής, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχιακών αναγκών του τομέα της Κρατικής Εκμετάλλευσης Δασών της Δ/νσης Δασών Ν. Ροδόπης,για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

Ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%) των θέσεων όλων των ειδικοτήτων του παραπάνω πίνακα θα καλυφθεί από υποψηφίους χωρίς εμπειρία.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

Δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).

Γνωστοποιείται ότι μεταξύ των υποψηφίων έχουν πρώτη προτεραιότητα οι μακροχρονίως άνεργοι, εγγεγραμμένοι στον Ο.Α.Ε.Δ. για διάστημα δώδεκα τουλάχιστον συνεχών μηνών (άρθρο 9 Ν.2434/1996) και έπονται οι λοιποί άνεργοι και ανεπάγγελτοι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας οδός 3ο χλμ. Εθνικής Οδού Κομοτηνής – Αλεξανδρουπόλεως και ειδικότερα στην Δ/νση Δασών Ν. Ροδόπης (αρμόδιος κα Γκοτζαρίδου Μαρίνα), εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες (η δημοσίευση έγινε στις 28 Σεπτεμβρίου) ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού ή κοινοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτησή της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1.Κυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνομικής Ταυτότητας.

2.Κυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους (εκτός των υποψηφίων εργατών).

3.Πιστοποιητικό εμπειρίας στο αντικείμενο της ειδικότητας. Η εμπειρία αποδεικνύεται ως ακολούθως: α) Είτε με τυχόν υπάρχουσα δικαστική απόφαση, από την οποία προκύπτει το είδος της παρασχεθείσας συγκεκριμένης εργασίας και η χρονική διάρκεια της παροχής της. β) Είτε με ομοίου περιεχομένου βεβαίωση αρμόδιας ελληνικής ή αλλοδαπής δημόσιας υπηρεσίας. γ) Είτε με όμοια βεβαίωση νομικού προσώπου του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν.2190/94. δ) Είτε με όμοια βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα. ε) Εάν από την προσκομιζόμενη βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα δεν προκύπτει το είδος της παρασχεθείσας εργασίας, τότε απαιτούνται προσθέτως βεβαίωση του εργοδότη και υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου κατά το άρθρο 8 του Ν.1599/1986, σε συνδυασμό πάντοτε και με το βιβλιάριο κυρίας ασφάλισης.

4.Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα: α) ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμηση καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) ότι δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε, γ) ότι δεν έχουν λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, δ) ότι δεν τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση.

5.Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνουν ότι το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο, που συμπληρώνεται κατά την τελευταία μέρα της προθεσμίας της υποβολής των αιτήσεων έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν.2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).

6.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του οικείου Δήμου ή κοινότητας, όπου απαιτείται.

7.Πρόσφατη βεβαίωση του Ο.Α.Ε.Δ. για τους υποψηφίους που επικαλούνται την ιδιότητα του μακροχρονίως ανέργου.

(Μακροχρονίως άνεργοι είναι οι εγγεγραμμένοι στον Ο.Α.Ε.Δ. για διάστημα δώδεκα (12) τουλάχιστον συνεχών μηνών (Άρθρο 9 Ν.2434/96).

8.Πιστοποιητικό του οικείου Δήμου ή κοινότητας για την μόνιμη κατοικία του υποψηφίου, σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 4 του Ν.2647/98.

9.Όσοι υποψήφιοι επικαλούνται την ιδιότητα του ανέργου και ανεπάγγελτου θα πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 ότι ο υποψήφιος είναι άνεργος και ανεπάγγελτος.

10.Προκειμένου για απολυμένους από συνεταιριστικές οργανώσεις σύμφωνα με την παράγραφο 10 του άρθρου 33 του Ν.2169/1993 όπως έχει αντικατασταθεί με την παράγραφο 10 του άρθρου 23 του Ν.2538/1997, βεβαίωση της νέας συνεταιριστικής οργάνωσης ότι είχαν συνεχή υπηρεσία δύο (2) τουλάχιστον ετών και πρόσφατη βεβαίωση του Ο.Α.Ε.Δ. ότι είναι άνεργοι.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλουν οι υποψήφιοι για την υπαγωγή τους σε ομάδα εντοπιότητας και σε κατηγορίες κριτηρίων, πέραν αυτών που αναφέρθηκαν παραπάνω, αναφέρονται σε επεξηγηματικό σημείωμα (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ) (αρμόδιος κα Γκοτζαρίδου Μαρίνα 0531-23326).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.