Προσληψη παιδοψυχολογου στον Ξενωνα Φιλοξενιας του Δημου Κομοτηνης

Για διάρκεια ενός έτους με δυνατότητα ανανέωσης

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Κομοτηνής για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός ατόμου για την υλοποίηση της Πράξης «Συνέχιση λειτουργίας Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας- Συνέχιση λειτουργίας Ξενώνα φιλοξενίας Δήμου Κομοτηνής».

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατέχουν την ειδικότητα ΠΕ Ψυχολόγων (Παιδοψυχολόγος).

Το άτομο που θα επιλεγεί θα κληθεί να υπογράψει σύμβαση διάρκειας ενός έτους με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1πε/τε και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Κομοτηνής, Πλ. Γ. Βιζυηνού 1, Κομοτηνή, Τ.Κ. 69133, Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κου Δημητρίου Καρακώτσιου (τηλ. επικοινωνίας: 25313 52443, 470).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσής της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.

Info

Ολόκληρη η προκήρυξη εδώ:

https://komotini.gr/nea-anakoinwseis/anakoinosi-gia-tin-proslipsi-enos1-atomoy-kladoy-eidikotitas-pe-psyhologon

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.