Προσληψη Διαπολιτισμικου Μεσολαβητη στην Καβαλα

Για 12 μήνες με δυνατότητα ανανέωσης

Στην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ενός ατόμου θα προβεί η ΕΕΤΑΑ για την υλοποίηση της Πράξης «Προώθηση των υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης» του ΝΠΔΔ «Ευνέστια» Δήμου Νέστου, που εδρεύει στη Χρυσούπολη Ν. Καβάλας.

Η ειδικότητα που αναζητείται είναι ΠΕ Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών για πρόσφυγες-μετανάστες και εν ελλείψει ΤΕ Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών για πρόσφυγες-μετανάστες και εν ελλείψει ΔΕ Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών για πρόσφυγες-μετανάστες. Το άτομο που θα επιλεγεί θα κληθεί να υπογράψει σύμβαση διάρκειας 12 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης η παράτασης μέχρι το τέλος της πράξης.

Περιγραφή καθηκόντων

Αντικείμενο εργασίας του Διαπολισμικού Μεσολαβητή που θα ενισχύσει το έργο του Κέντρου Κοινότητας ενδεικτικά θα είναι η παροχή πληροφοριών προς τους μετανάστες αιτούντες και δικαιούχους διεθνούς προστασίας, η διευκόλυνση της επικοινωνίας τους με δημόσιους οργανισμούς ή με άλλους τοπικούς φορείς/δομές, η υποβοήθηση δημιουργίας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών μεταναστευτικών/προσφυγικών κοινοτήτων και της τοπικής κοινωνίας συμβάλλοντας έτσι στην εξάλειψη των αρνητικών στερεοτύπων και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 5 και να την υποβάλλουν ηλεκτρονικά στον διαδικτυακό τόπο της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr) μέσω της διαδρομής Αρχική σελίδα -> Υπηρεσίες Διαπολιτισμικής Μεσολάβησης -> Ηλεκτρονική υποβολή αίτησης συμμετοχής.

Επισημαίνεται ότι η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτων να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφη αίτηση ή υπεύθυνες δηλώσεις γίνονται δεκτές.

Info

Ολόκληρη η ανακοίνωση βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.eetaa.gr/eetaa_sox/anartiseis/sox1_anakoinwsh-AMTH.pdf

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.