Προσληψεις συντηρητων στην ΕΦΑ Ροδοπης

Μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις συμμετοχής

Ανακοίνωση εξέδωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης για την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 2 «Συντήρηση κονιαμάτων και λίθινων στοιχείων Μαξιμιανούπολης».

Δύο είναι οι ειδικότητες που αναζητούνται και συγκεκριμένα μία θέση ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης με εξειδίκευση στη συντήρηση λίθινων στοιχείων και μία θέση ΔΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (Έργων ζωγραφικής» με εμπειρία στη συντήρηση τοιχογραφιών.

Κάθε σύμβαση εργασίας θα αφορά σε χρονικό διάστημα 12 μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση: [email protected] (Η ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ (1) ΑΡΧΕΙΟ PDF), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Παν. Τσαλδάρη (Πειραιώς) 81, Τ.Κ.: 10553, Αθήνα, υπόψη κας Λιγνού Ε. (τηλ. επικοινωνίας: 2103215548).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

Info

Αναλυτικά η ανακοίνωση βρίσκεται εδώ:

https://www.culture.gov.gr/el/information/SitePages/viewannouncement.aspx?documentID=149481

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.