Προσληψεις στη Διεθνη Εκθεση Θεσσαλονικης

Με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας για δοκιμαστική περίοδο μέχρι επτά μηνών θα προσληφθούν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΔΕΘ Α.Ε.) δύο απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Θα αναλάβουν καθήκοντα ένας ηχολήπτης και ένα άτομο κλάδου ΔΕ διοικητικού- οικονομικού (στέλεχος ροής προγράμματος και εσωτερικής παραγωγής).

Σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση, το προσωπικό προσλαμβάνεται με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας για δοκιμαστική περίοδο μέχρι επτά μηνών. Έναν μήνα πριν από τη λήξη του χρόνου της δοκιμαστικής περιόδου συντάσσεται φύλλο αξιολόγησης του υπαλλήλου από δύο προϊσταμένους του, για την καταλληλότητα και την επάρκειά του να ανταποκριθεί στα καθήκοντα για τα οποία προσλήφθηκε. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης, λαμβάνοντας υπόψη το φύλλο αξιολόγησης, εκδίδει αιτιολογημένη απόφαση για τη σύναψη- ή μη- της σύμβασης εργασίας αορίστου χρόνου. Η απόφαση αυτή, θετική ή αρνητική, ελέγχεται από το ΑΣΕΠ, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις που διέπουν τη λειτουργία του.

Μετά τον έλεγχο από το ΑΣΕΠ, και εφ΄ όσον τούτο αποφανθεί θετικά, το αρμόδιο όργανο της επιχείρησης συνάπτει με τον προσλαμβανόμενο σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου, σύμφωνα με τις κείμενες κάθε φορά διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας. Ο χρόνος της δοκιμαστικής περιόδου αναγνωρίζεται για κάθε συνέπεια.

Οι υποψήφιοι, που πρέπει να έχουν γεννηθεί έως και το 1987, μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι την επόμενη Δευτέρα 14 Ιουλίου, στη Γραμματεία Διεύθυνσης, Εγνατία 154, Τ.Κ. 546 36 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310- 291.221, αρμόδια υπάλληλος Τοτσίδου Μαρία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.