Προσληψεις σε Σαμοθρακη και Μαρωνεια για το προγραμμα καταπολεμησης του Δακου

Με σύμβαση μέχρι τις 30 Νοεμβρίου

Δύο  άτομα για τις ανάγκες του προγράμματος Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2019» που θα απασχοληθούν στη Σαμοθράκη και στις Τοπικές Κοινότητες Μαρωνείας και Προσκυνητών αναζητά η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Έβρου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.
 
Τα δύο άτομα θα απασχοληθούν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα μέχρι τις 30 Νοεμβρίου ως Τομεάρχες Δακοκτονίας. Η ειδικότητα που αναζητείται είναι ΠΕ Γεωπόνοι και ελλείψει αυτής ΤΕ Τεχνολόγοι Γεωπόνοι (Φυτικής Παραγωγής) ή ελλείψει ΤΕ  Τεχνολόγοι Γεωπόνοι (Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας ή Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων).
 

Υποβολή αιτήσεων και απαιτούμενα  δικαιολογητικά

 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚ. ΘΡΑΚΗΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Καραολή & Δημητρίου 40, Τ.Κ.68132, Αλεξανδρούπολη, υπόψη κ. Μητρουλάκη Δημητρούλα & Καρασούλα Βασιλική  (τηλ. 2551357198 & 116), επισυνάπτοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:
 

  1. Αίτηση στην οποία πρέπει απαραίτητα  να αναγράφονται, εκτός από τα προσωπικά στοιχεία  του υποψηφίου, ο ΑΜΚ, ο ΑΦΜ και Α.Μ. ΙΚΑ του (Έντυπο  ΑΣΕΠ ΣΟΧ 6).
  2. Φωτοαντίγραφο  πιστοποιητικού τίτλου σπουδών. Οι τίτλοι σπουδών της  αλλοδαπής  θα πρέπει να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση αυτών.
  3. Υπεύθυνη δήλωση Ν.1599/1986 ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Ν. 3528/2007 Υπαλληλικός Κώδικας (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).
  4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (ζητείται αυτεπάγγελτα από την Υπηρεσία .
  5. Φωτοαντίγραφο διπλής όψης Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
  6. Υπεύθυνη Δήλωση Ν.1599/1986 ότι δεν έχει απασχοληθεί στον φορέα μέσα στο 12μηνο
  7. Βεβαίωση εμπειρίας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων  ολοκληρώνεται στις 2 Ιουλίου.
 

Info

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης  βρίσκεται  αναρτημένο  στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου www.peevrou.eu. Και στην  ιστοσελίδα της  Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης www.pamth.gov.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.