Προσληψεις σε Περιφερεια, ΠΕ Ροδοπης, Καβαλας και Εβρου

Αναζητούνται 4 άτομα για 8 μήνες

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων ατόμων θα προβεί η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Συγκεκριμένα αναζητούνται:

  • Ένα άτομο ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού (οικονομικά πτυχία) για την έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ
  • Ένα άτομο ειδικότητας ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού (διοικητικοοικονομικά πτυχία) για την ΠΕ Ροδόπης
  • Ένα άτομο ειδικότητας ΠΕ Μηχανικών-Περιβάλλοντος για την ΠΕ Καβάλας
  • Ένα άτομο ειδικότητας ΠΕ Μηχανικών-Πολιτικών Μηχανικών για την ΠΕ Έβρου

Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση διάρκειας 8 μηνών.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δημοκρατίας 1, Τ.Κ.

69133 Κομοτηνή, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοίκησης, Τμήμα Προσωπικού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, υπ’ όψιν κ. Άρτεμιδας Τσολάκη (τηλ. επικοινωνίας: 2531350168).

Ολόκληρη η προκήρυξη καθώς και τα συνοδευτικά έγγραφα βρίσκονται στον εξής σύνδεμο:

https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/enimerosi/diafaneia/prokirykseis/pekavalas/item/68665-anakoinosi-yp-arithm-sox-01-2021-gia-ti-synapsi-symvasis-ergasias-orismenou-xronou-synolika-tessaron-4-atomon-gia-tin-kalypsi-anagkon-tis-perifereias-anatolikis-makedonias-thrakis-kai-ton-perifereiakon-enotiton-rodopis-kavalas-evrou

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.