Προσληψεις σε Εβρο, Ξανθη και Δραμα απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Για διάστημα 8 μηνών

Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) – Ν.Π.Ι.Δ. που εποπτεύεται από τον Υπουργό Αγροτικής  Ανάπτυξης και Τροφίμων, ανακοινώνει με την ανακοίνωση του για την πρόσληψη τριάντα τριών ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οκτώ μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.

Στην εν λόγω ανακοίνωση προβλέπονται θέσεις και για τις Μονάδες του Οργανισμού σε Έβρο, Ξάνθη και Δράμα. Συγκεκριμένα προβλέπεται μια θέση ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνοι για τη Μονάδα του Έβρου, μια θέση ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνοι για τη Μονάδα της Ξάνθης και μια θέση ειδικότητας ΠΕ Κτηνίατροι για τη Μονάδα της Δράμας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Σελίδα 15 από 18 ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.), Δομοκού 5, Τ.Κ. 10445 – Αθήνα, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Διοικητικής & Οικονομικής Υποστήριξης, Τμήμα Διαχείρισης Προσωπικού, υπόψη κας Ε. Καρούσου, κας Β. Κάππου και Α. Ροδοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 210 8802856, 210 8802837 και 210 8802374).

Να σημειωθεί ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοσιοποίησής της, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1/2022.

Ολόκληρη η ανακοίνωση καθώς και τα αναγκαία παραρτήματα βρίσκονται εδώ: 

https://www.opekepe.gr/el/enimerosi/anouncements/4222-anakoinosi-sxetika-me-tin-proslipsi-epoxikoy-prosopikoy-2022

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.