Προσληψεις ορισμενου χρονου στο ΚΕΜΕΑ του Δημου Κομοτηνης

Αναζητούνται πέντε άτομα τριών ειδικοτήτων

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πέντε ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του θα προβεί το ΚΕΜΕΑ του Δήμου Κομοτηνής. Η κατανομή των θέσεων ανά ειδικότητα έχει ως εξής: ΤΕ Φυσικοθεραπευτών-1 άτομο, ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων-2 άτομα, ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας-2 άτομα.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυποασεπ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]  είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, «Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής», Γρ. Μαρασλή 1, 1ος όροφος, ΤΚ 69133, ΚΟΜΟΤΗΝΗ,  απευθύνοντάς την στο Διοικητικό τμήμα, υπόψη κ. Μαρίας Μερέτη (τηλ. επικοινωνίας: 25310 23175).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα ημέρες. Αρχίζει από σήμερα και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 28 Αυγούστου.

Info

Ανάρτηση ολόκληρης της Ανακοίνωσης ΣΟΧ 3/2020   [μαζί με το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «12-02-2019»,θα γίνει στο  χώρο των ανακοινώσεων του ΝΠΔΔ «Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής», του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Κομοτηνής, στην ιστοσελίδα του Δήμου Κομοτηνής (www.komotini.gr) και στην ιστοσελίδα του Ν.Π.(www.kemeak.gr)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.