Προσληψεις ορισμενου χρονου απο τον ΕΛΓΟ Δημητρα σε Δραμα και Ξανθη

Έως τις 17 Μαΐου οι αιτήσεις

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τριών ατόμων θα προβεί ο ΕΛΓΟ Δήμητρα.

Η κατανομή των θέσεων αφορά και τα παραρτήματα του οργανισμού σε Ξάνθη και Δράμα.

Συγκεκριμένα αναζητείται ένα άτομο ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ή ΠΕ Κτηνιάτρων για την Ξάνθη και ένα άτομο ειδικότητας ΔΕ Δειγματοληπτών για το εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας Γάλακτος του ΕΛΓΟ Δήμητρα στη Δράμα.

Όσοι επιλεγούν να κληθούν να υπογράψουν σύμβαση εργασίας διάρκειας 8 μηνών.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΛ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ, Κουρτίδου 56-58 και Νιρβάνα, Τ.Κ. 111 45 – Αθήνα, απευθύνοντάς την στη Γενική Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού, υπόψιν κας Ελένης Ασημακοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 210- 8392068). Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που αναγράφει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων τρέχει ήδη και εκπνέει τη Δευτέρα 17 Μαΐου. 

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας μας (www.elgo.gr), β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες –> Έντυπα – Διαδικασίες –> Διαγωνισμών Φορέων –> Ορ. Χρόνου ΣΟΧ και γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι –> Ανεξάρτητες και άλλες αρχές –> ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες –> Έντυπα – Διαδικασίες –> Διαγωνισμών Φορέων –> Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Info

Ολόκληρη η προκήρυξη βρίσκεται εδώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.