Προσληψεις οδηγων και συνοδων για τις αναγκες της ειδικης αγωγης στη Ροδοπη

Από σήμερα οι αιτήσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης για την πρόσληψη με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τεσσάρων  ατόμων Δ.Ε. ειδικότητας Οδηγών σχολικών λεωφορείων και τεσσάρων ατόμων Δ.Ε. ειδικότητας Συνοδών πλήρους απασχόλησης και για διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης και όχι πέραν της 30ης Ιουνίου 2021. Σύμφωνα με την κατανομή από ένα άτομο ειδικότητας ΔΕ Οδηγών και ΔΕ Συνοδών θα προσληφθεί για τις ανάγκες του Ειδικού Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Δράμας, του ΕΕΕΕΚ Δράμας, του Ειδικού Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Κομοτηνής και του ΕΕΕΕΚ Κομοτηνής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]). Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Το δεκαήμερο προθεσμίας υποβολής αιτήσεων αρχίζει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 έως και τη Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020.

Τα ειδικά τυπικά προσόντα (τίτλοι σπουδών κ.λ.π), τα κριτήρια κατάταξης, τα δικαιολογητικά που θα υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες, αναφέρονται λεπτομερώς στην με αρ. πρωτ. Φ. 16.1/7741Α/26-08-2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2020 (ΑΔΑ: ΩΔΔ846ΜΤΛΗ-Ζ61) που βρίσκεται: α) ανηρτημένη στην ιστοσελίδα του Περιφερειακής Διεύθυνσης Αθμιας και Βθμιας Εκπ/σης Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης: https://www.pdeamth.gr/→ Αρχική → Τελευταίες Ανακοινώσεις, στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα μέσω της ίδιας διαδρομής που ακολουθείται και για την αναζήτηση του εντύπου της αίτησης δηλαδή: Κεντρική σελίδα  Πολίτες  Έντυπα – Διαδικασίες  Διαγωνισμών φορέων  Ορ. Χρόνου ΣΟΧ. γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι  Ανεξάρτητες και άλλες αρχές  ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες  Έντυπα – Διαδικασίες  Διαγωνισμών Φορέων  Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Info

Επιπλέον πληροφορίες επίσης μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι στα τηλέφωνα: 2531083530-2531083512-2531083511 (υπόψη κ.κ. Μουσχάκη Γεθσημανής, Ιωάννου Αντωνίου, Μπαρακάκη Χρυσούλας).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.