Προσληψεις ημερησιων φυλακων στο Αρχαιολογικο Μουσειο και τους αρχαιολογικους χωρους της Μαρωνειας

Με οχτάμηνες συμβάσεις

Ανακοίνωση για την πρόσληψη δύο ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου εξέδωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης. Τα δύο άτομα που αναζητούνται είναι ειδικότητας ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης Ημερήσιων Φυλάκων και θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση διάρκειας 8 μηνών. Όσο για τον τόπο απασχόλησης, ένα άτομο θα εργαστεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κομοτηνής και ένα στο Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας και το Αρχοντικό Ταβανιώτη.
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6  και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης, Α. Συμεωνίδη 4, Τ.Κ.: 691 32, Κομοτηνή, υπόψιν κ. Τάνιας Αγγορούδη (τηλ. επικοινωνίας: 25310-22411& 25310 21517).
 
Σημειώνεται ότι στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
 
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά την προκήρυξη εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.