Προσληψεις για τα καταστηματα πωλησεων της ΔΕΗ σε τεσσερις πολεις της ΑΜΘ

Μέχρι τις 30 Οκτωβρίου οι αιτήσεις

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού 87 ατόμων εξέδωσε η ΔΕΗ. Από την κατανομή των θέσεων προβλέπεται η στελέχωση με άτομα ειδικότητας ΠΕ Υπάλληλοι Γραφείου (Διοικητικού Οικονομικού) και σε καταστήματα Πωλήσεων της εταιρείας που εδρεύουν στην ΑΜΘ.

Συγκεκριμένα  προβλέπονται 2 άτομα για το Κατάστημα Πωλήσεων Ξάνθης, 2 άτομα για το Κατάστημα Πωλήσεων Καβάλας, 1 άτομο για το Κατάστημα Πωλήσεων Διδυμοτείχου και 1 άτομο για το Κατάστημα Πωλήσεων Ορεστιάδας.

Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση εργασίας διάρκειας 8 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΔΕΗ ΣΟΧ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποκλειστικά και μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ Α.Ε./ Διεύθυνση Διαχείρισης και Ανασχεδιασμού Δικτύου Πωλήσεων, Ναυαρίνου 10, Τ.Κ 106 80 – Αθήνα απευθύνοντάς την στον Τομέα Λειτουργικής Υποστήριξης, υπόψιν: κου Διγενόπουλου Δημήτριου ή κας Φολτοπούλου Παναγιώτας (τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-3673423 – 24 – 25).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 30 Οκτωβρίου.

Info

Η προκήρυξη βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.dei.gr/el/proslipsi-ektaktou-proswpikou/prosl-ektakt-prosop-sti-gen-dnsi-poliseon-sox2-20
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.