Προσληψεις για 8 μηνες στο Τμημα Δοκιμων Αστυφυλακων Κομοτηνης

Μάγειρες, Τραπεζοκόμοι, Λαντζιέρηδες, Υδραυλικοί, Ηλεκτρολόγοι οι ειδικότητες που αναζητούνται

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού 11 ατόμων εξέδωσε το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής. Η κατανομή των θέσεων ανά ειδικότητα έχει ως εξής:
 
ΔΕ Μαγείρων: 3 άτομα, ΔΕ Υδραυλικών: 1 άτομο, ΔΕ Ηλεκτρολόγων: 1 άτομο, ΥΕ Τραπεζοκόμων: 3 άτομα, ΥΕ Λαντζιέρων: 3 άτομα.
 
Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση εργασίας διάρκειας 8 μηνών.
 
Τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα, οι επαγγελματικές άδειες, η εμπειρία, τα κριτήρια πρόσληψης καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αναγράφονται στο πλήρες κείμενο της υπ’αριθμ. 6481/6/50-κα΄ από 30-08-2019 Ανακοίνωσης ΣΟΧ 2/2019, η οποία μαζί με το «Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) με ημερομηνία έκδοσης 12-02-2019» θα βρίσκονται αναρτημένα στο κατάστημα του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής (7ο χλμ. Ε.Ο.Κομοτηνής-Ξάνθης), στο συνήθη χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Κομοτηνής και στο πρόγραμμα “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”.
 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 6 είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στο 7ο χλμ. Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης, Δευτέρα-Παρασκευή: 08.00΄-14.00΄ & Σαββατοκύριακο: 08.30΄-12.30΄,είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε να αποστείλουν την αίτηση τους ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: 7ο χλμ. Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης Τ.Κ. 69100 -Κομοτηνή, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής (αρμόδιος ο Αστυνόμος Β΄ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ Περικλής, τηλ. 25310-57021, 57008 & 57014) εντός προθεσμίας δέκα ημερολογιακών ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης της στο κατάστημα της Υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου Κομοτηνής, εφόσον η ανάρτηση της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η ανωτέρω προθεσμία λήγει μετά την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμία μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
 
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην Υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες ♦ Έντυπα- Διαδικασίες ♦ Διαγωνισμών Φορέων Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι ♦ Ανεξάρτητες και άλλες αρχές ♦ ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες ♦ Έντυπα- Διαδικασίες ♦ Διαγωνισμών Φορέων ♦Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.
 
Info
Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A90%CE%98%CE%9946%CE%9C%CE%9A6%CE%A0-%CE%96%CE%939?inline=true

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.