Προσληψεις Εκπαιδευτων στα Κεντρα Δια Βιου Μαθησης της ΑΜΘ

Μέχρι την Τρίτη 6 Νοεμβρίου οι αιτήσεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αντικείμενο τη σύναψη σύμβασης έργου για θέσεις εκπαιδευτών ενηλίκων στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) εξέδωσε το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.
 
Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ξεκίνησε από χθες Τρίτη 23 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται την Τρίτη 6 Νοεμβρίου (ώρα 12:00).
 
Οι υποψήφιοι εκπαιδευτές ενηλίκων των Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) με την αίτησή τους μπορούν να επιλέξουν όσες Περιφερειακές Ενότητες (Νομοί) επιθυμούν μίας Περιφέρειας, όπως περιγράφονται στους σχετικούς πίνακες της Πρόσκλησης. Για την περιφέρεια ΑΜΘ περιλαμβάνονται 17 Κέντρα μεταξύ των οποίων και αυτό του Δήμου Κομοτηνής.
 
Οι ενδιαφερόμενοι για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση που διατίθεται από την ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (www.inedivim.gr), και θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://mis.inedivim.gr .
 
Σημειώνεται ότι η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται υποχρεωτικά σε ηλεκτρονική μορφή και επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης. Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω (ηλεκτρονική) μορφή και αποστέλλονται ταχυδρομικά, με e-mail ή fax, δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται.
 
Στη συνέχεια οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορές τα δικαιολογητικά τους εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4 έως και τις 9 Νοεμβρίου, στη διεύθυνση: Αχαρνών 417 και Κοκκινάκη Τ.Κ. 11143, στο Τμήμα Κεντρικής Γραμματείας  2ο όροφος.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ολόκληρη την απόφαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.inedivim.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.