Προσληψεις απο το Προγραμμα Εκπαιδευσης Μουσουλμανοπαιδων

Προσλήψεις με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου θα γίνου από τον Ειδικό Λογαριασμό Καινοτομίας και Έρευνας του ΕΚΠΑ για την υλοποίηση του ερευνητικού – αναπτυξιακού Έργου «Ένταξη και εκπαίδευση των μουσουλμανοπαίδων», με Επιστημονική Υπεύθυνη την Καθηγήτρια κ. Θάλεια Δραγώνα.
 
 Η χρονική διάρκεια του φυσικού αντικειμένου του έργου ορίζεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 ενώ η διάρκεια της σύμβασης που θα κληθούν να υπογράψουν οι επιλεγέντες θα ορίζεται αναλόγως με τις ανάγκες της Πράξης µε δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης εφόσον παραταθεί το έργο μέχρι τη λήξη του και εφόσον αυτό επιτρέπεται από την κείμενη νομοθεσία.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής έχει ξεκινήσει ήδη και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2016 ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η επιλογή των υποψηφίων για την πλήρωση των θέσεων θα γίνει με μοριοδότηση. 

Οι ειδικότητες που αναζητούνται καθώς και ο αριθμός ατόμων είναι οι εξής:

 

Εκπαιδευτικό προσωπικό πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κατ’ ελάχιστο 50 άτομα ανάλογα με τις ανάγκες της Πράξης
Επόπτες/τριες παιδαγωγικού/εκπαιδευτικού έργου ενισχυτικών δράσεων Κατ’ ελάχιστο 9 άτομα ανάλογα με τις ανάγκες της Πράξης
Παιδαγωγικός/ή Υπεύθυνος/η μαθημάτων ΚΕ.Σ.Π.Ε.Μ. 1 άτομο
Υπεύθυνος/η Συντονισμού και εποπτείας Κινητών ΚΕ.Σ.Π.Ε.Μ. 1 άτομο
Oδηγοί-διαμεσολαβητές στα Κινητά ΚΕΣΠΕΜ Κατ’ ελάχιστο 5 άτομα (ανάλογα με τις ανάγκες του έργου)
Διοικητική υποστήριξη στο γραφείο διοίκησης της Αθήνας Κατ’ ελάχιστο 1 άτομο ανάλογα με τις ανάγκες της Πράξης
Επιμελητής/τρια κειμένων Πράξης Κατ’ ελάχιστο 1 άτομο ανάλογα με τις ανάγκες της Πράξης

 
 
Info
Ολόκληρο το κείμενο της Πρόσκλησης είναι αναρτημένο στο site του προγράμματος (www.museduc.gr) καθώς και στο site του ΕΛΚΕ/ΕΚΠΑ (www.elke.uoa.gr/proc_persons_details.aspx?id=1617)
Πληροφορίες: κα Μπόθου Φρ. και κα Σωτηρίου Ελ., τηλ. 210-3689323, 210-3689308 και 210-3689322

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.