Προσληψεις 44 ατομων στον ΟΠΕΚΕΠΕ για 8 μηνες

Θέσεις σε Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Ξάνθη

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 44 ατόμων στην Κεντρική Υπηρεσία και σε Οργανικές Μονάδες των Περιφερειακών Διευθύνσεων.

Στην κατανομή περιλαμβάνονται θέσεις και για την περιφερειακή διεύθυνση του οργανισμού στην ΑΜΘ. Συγκεκριμένα προβλέπεται 1 θέση ΠΕ Γεωπόνων για την Αλεξανδρούπολη, 1 θέση ΠΕ Κτηνιάτρων για την Αλεξανδρούπολης, 1 θέση ΠΕ Γεωπόνων για τη Δράμα, 1 θέση ΤΕ Διοικητικοί Λογιστικοί για τη Δράμα, 1 θέση ΠΕ Γεωπόνων στην Ξάνθη.

Όσοι επιλεγούν να κληθούν να υπογράψουν σύμβαση διάρκειας 8 μηνών.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στο πρωτόκολλο της υπηρεσίας μας κατά τις εργάσιμες ημέρες (από 09:00πμ έως 13:00μμ), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.), Δομοκού 5, Τ.Κ. 10445 – Αθήνα», απευθύνοντάς την στη Δ/νση Διοικητικής & Οικονομικής Υποστήριξης, Τμήμα Διαχείρισης Προσωπικού, υπόψη κας Ε. Καρούσου, κας Ζ. Στύλογλου και κας Β. Κάππου (τηλ. επικοινωνίας: 210 8802856, 210 8802333 και 210 8802837).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοσιοποίησής της, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1/2023.

Info

Ολόκληρη η ανακοίνωση και τα συνοδευτικά έγγραφα βρίσκονται εδώ:

https://www.opekepe.gr/enimerosi/prokirykseis/4414-proslipsi-proswpikoy-me-sxesi-ergasias-idiwtikoy-dikaiou-orismenou-xronou

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.