Προσληψεις 4 ατομων για 8 μηνες στον Δημο Ιασμου

Μέχρι τις 11 Ιουλίου οι αιτήσεις συμμετοχής

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Ιάσμου για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 4 ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών του.

Οι ειδικότητες που αναζητούνται είναι οι εξής:

  • ΔΕ Τεχνικού/ ΔΕ Ηλεκτρολόγων 1 άτομο
  • ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου/ ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (Διαμορφωτών γαιών-GRADER) 1 άτομο
  • ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων/ ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων 2 άτομα

Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση διάρκειας 8 μηνών.

Κριτήριο εντοπιότητας

Να σημειωθεί ότι για όλες τις θέσεις ισχύει το κριτήριο Εντοπιότητας, που σημαίνει πως προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, που κατατάσσονται με τα ίδια προσόντα πρόσληψης, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι των Δήμων Αρριανών, Ιάσμου, Κομοτηνής και Μαρώνειας-Σαπών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ιάσμου, Εθνικής Αμύνης 4, Ίασμος 69200, απευθύνοντάς την υπόψιν κας Καρούνη Μαρίνας (τηλ. επικοινωνίας: 2534350105).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής  αιτήσεων  ολοκληρώνεται την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023.  

Info

Ολόκληρη η ανακοίνωση καθώς και τα συνοδευτικά έγγραφα βρίσκονται στον εξής σύνδεσμο:

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.