Προσληψεις 14 ατομων στο Τμημα Δοκιμων Αστυφυλακων Κομοτηνης

Με σύμβαση εργασίας έως τις 30 Ιουνίου

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού 14 ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών του εξέδωσε το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής.
 
Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εξής ανά ειδικότητα θέσεις:
 

   Ειδικότητα Αριθμός Χρονική διάρκεια
Μάγειρας 4 Από την απόφαση πρόσληψης και όχι πέραν της 30-06-2018
Υδραυλικός 1 Από την απόφαση πρόσληψης και όχι πέραν της 30-06-2018
Ηλεκτρολόγος 1 Από την απόφαση πρόσληψης και όχι πέραν της 30-06-2018
Τραπεζοκόμος 4 Από την απόφαση πρόσληψης και όχι πέραν της 30-06-2018
Λατζιέρης 4 Από την απόφαση πρόσληψης και όχι πέραν της 30-06-2018

 

Γενικά προσόντα πρόσληψης 

1.Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 18 έως 65 ετών.
2.Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3.Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Ν. 3528/2007 Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.
 
Τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα, οι επαγγελματικές άδειες, η εμπειρία, τα κριτήρια πρόσληψης καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αναγράφονται στο πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης το οποίο θα βρίσκεται αναρτημένο στο κατάστημα του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής (7ο χλμ. Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης) και στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου Κομοτηνής. 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στο 7ο χλμ. Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης (αρμόδιος ο Α/Β΄ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ Περικλής, τηλ. 25310-57000) εντός προθεσμίας δέκα ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο κατάστημα της Υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου Κομοτηνής, εφόσον η ανάρτησή της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.