Προκηρυξη για θεσεις ιατρων σε κεντρα υγειας, περιφερειακα ιατρεια και πλοια

Την προκήρυξη για τις κενές θέσεις ιατρών σε Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά Ιατρεία και Πλοία ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αναζητήσει τα έντυπα αιτήσεων και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.yyka.gov.gr. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 5-04-2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00. Αιτήσεις που θα κατατεθούν μετά την 5 – 04 – 2011 είναι εκπρόθεσμες και δεν λαμβάνονται υπόψη. Δικαιολογητικά που υποβλήθηκαν σε προηγούμενη προκήρυξη – ανακοίνωση θέσεων δεν λαμβάνονται υπόψη.

Στις έντυπες αιτήσεις οι γιατροί δηλώνουν μέχρι πέντε (5) προτιμήσεις ( ισότιμης μοριοδότησης σε περίπτωση ισοβαθμίας) για θέσεις που ανωτέρω αναφέρονται ( Ήτοι για Κ.Υ. – Π. Ι. ή ΠΛΟΙΟ ) και είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση του αντίστοιχου κωδικού με τον οποίο κάθε θέση έχει ανακοινωθεί. Ιατροί που μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων (προηγούμενων προκηρύξεων) και την συνακόλουθη δημοσίευσή τους με υπεύθυνη δήλωση δεν αποδέχτηκαν την θέση ή παραιτήθηκαν πριν από την συμπλήρωση της υποχρεωτικής προεκπαίδευσης ή την υπηρεσία υπαίθρου, εκτός της περίπτωσης έναρξης ειδικότητας στο εσωτερικό, δεν έχουν δικαίωμα επιλογής θέσης, αλλά διορίζονται και τοποθετούνται εκ νέου για εκπλήρωση ή συμπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου σε κενά Κ.Υ. και Π.Ι. κατά την κρίση της υπηρεσίας. Οι εν λόγω ιατροί κατά την συμπλήρωση της αίτησης, στο πεδίο των επιδιωκόμενων θέσεων θα αναγράφουν την λέξη «ΑΖΗΤΗΤΟ».

Η προηγούμενη πρακτική του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κατά την οποία ιατροί που τοποθετήθηκαν σε θέση αγροτικού ιατρού βάση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μπορούν με υπεύθυνη δήλωση να αρνηθούν αποδοχή της επικείμενης τοποθέτησής τους καταργείται γιατί παρατηρήθηκαν φαινόμενα διοικητικής δυσλειτουργίας. Άρνηση επικείμενης τοποθέτησης μπορεί να γίνει μέχρι και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων της οικείας τρέχουσας προκήρυξης.

Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται στην παρακάτω διεύθυνση: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ, Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ν.Π., ΤΜΗΜΑ Γ΄, Αριστοτέλους 17, Τ.Κ. : 10187. Οι αιτήσεις μπορεί να αποσταλούν και με ΠΟΡΤΑ – ΠΟΡΤΑ Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή ιδιωτικό ταχυδρομείο (courier). Ως ημερομηνία αποστολής θεωρείται η ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου ή της ιδιωτικής εταιρίας ταχυμεταφοράς. Οι αιτήσεις με τα ταχυδρομεία για να γίνουν αποδεκτές, πρέπει να φθάσουν στην Υπηρεσία μέχρι και τρεις εργάσιμες ημέρες μετά την λήξη της προκήρυξης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.