Προκηρυξη για στρατιωτικους διερμηνεις στον Στρατο Ξηρας

Πέντε οι θέσεις

To ΑΣΕΠ προκηρύσσει διαγωνισμό για την πλήρωση 5 θέσεων εργασίας μόνιμων αξιωματικών στη Γενική Ειδικότητα Στρατιωτικών Διερμηνέων. Οι ειδικότητες των θέσεων αφορούν την Αγγλική γλώσσα, του Σώματος Στρατιωτικών Γραμματέων του Στρατού Ξηράς καθώς και την Γαλλική, Γερμανική και την Τουρκική γλώσσα.

Κάθε υποψήφιος που συγκεντρώνει όλα τα προβλεπόμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, όπως ορίζονται από τη σχετική νομοθεσία, το π.δ. 300/2002 (Α΄ 267) και την παρούσα εγκύκλιο, για κάλυψη θέσης Μονίμου Ανθυπολοχαγού της γενικής ειδικότητας Διερμηνέων, Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής και Τουρκικής γλώσσας, του Σώματος Στρατιωτικών Γραμματέων του Στρατού Ξηράς, μπορεί να υποβάλει, μετά την έκδοση της εγκυκλίου προκήρυξης του διαγωνισμού, αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, μόνο για μία κύρια γλώσσα, όπως τα Υποδείγματα του Παραρτήματος «Β», στην οποία θα δηλώνει την κύρια γλώσσα (Αγγλική-Γαλλική-Γερμανική-Τουρκική) και την τυχόν δευτερεύουσα γλώσσα στην οποία επιθυμεί να εξεταστεί.

Δυνατότητα συμμετοχής στη διαδικασία υποψήφιοι που γνωρίζουν άριστα μια από τις ζητούμενες γλώσσες και ταυτόχρονα έχουν πτυχίο φιλοσοφικής σχολής, νομικών ή πολιτικών επιστημών ή των τμημάτων μετάφρασης και διερμηνείας.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται έως τις 3 Νοεμβρίου.

Info

Αναλυτικά το ΦΕΚ της προκήρυξης βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.et.gr/api/DownloadFeksApi/?fek_pdf=20221000052

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.