«Προιον της Χρονιας» η ΒΕΡΓΙΝΑ Alcohol Free

Αναδείχθηκε ως ένα από τα πιο καινοτόμα προϊόντα της προηγούμενης χρονιάς

Η ΒΕΡΓΙΝΑ Alcohol Free είναι ένα από τα προϊόντα και υπηρεσίες από 39 κατηγορίες που διακρίθηκε για την καινοτομία της, στο πλαίσιο του θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς», που διοργανώνει η Direction Βusiness Network.

Τα πιο καινοτόμα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εγχώριας αγοράς αναδείχθηκαν και επιβραβεύθηκαν την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του διεθνώς αναγνωρισμένου και καταξιωμένου θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς», τον οποίο αντιπροσωπεύει από το 2018 στην Ελλάδα και την Κύπρο η Direction Βusiness Network.

Στην τρίτη διοργάνωση της νέας εποχής του θεσμού στην Ελλάδα, προϊόντα από 39 διαφορετικές κατηγορίες κατόρθωσαν να διακριθούν και θα μπορούν να φέρουν το λογότυπο «Προϊόν της Χρονιάς 2021». Λόγω των ειδικών συνθηκών που βιώνουμε, η ανακοίνωση των νικητών έγινε διαδικτυακά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα του θεσμού και συγκεκριμένα στη σελίδα του Facebook και του LinkedIn (Προϊόν της Χρονιάς), με σχετικά video να έχουν αναρτηθεί για κάθε προϊόν ή υπηρεσία που διακρίθηκε.

Μεταξύ αυτών και η ΒΕΡΓΙΝΑ Alcohol Free, μια γνήσια premium lager με την γεύση μιας αυθεντικής ΒΕΡΓΙΝΑ Lager χωρίς αλκοόλ. Ακολουθώντας την συνταγή και τις προδιαγραφές παραγωγής της Lager, η ΒΕΡΓΙΝΑ Alcohol Free διαφέρει μόνο στη διαδικασία ζύμωσης καθώς στο στάδιο αυτό προστίθεται ένα εκλεκτό στέλεχος μαγιάς που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά σε ζυθοποιία προσδίδοντας της τον μοναδικό της χαρακτήρα. Με ελαφριά αλλά ταυτόχρονα μεστή γεύση και γεμάτο σώμα, με 25kcal/100ml και φολικό οξύ, γίνεται η ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.