Πρωην εργαζομενοι ΣΕΛΜΑΝ: «Μονο με τη δημιουργια νεων θεσεων εργασιας μπορουμε να μιλαμε για αναπτυξη με θετικο προσημο»

Ευχαριστίες προς τον Ι. Αχμέτ για την ερώτηση που κατέθεσε

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουν οι πρώην εργαζόμενοι της ΣΕΛΜΑΝ στο εργοστάσιο της Κομοτηνής προς τον Βουλευτή Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής κ. Ιλχάν Αχμέτ για το ενδιαφέρον και την πρωτοβουλία του να καταθέσει ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ.κ. Σταϊκούρα και Γεωργιάδη για την επαναλειτουργία της παραγωγικής μονάδας της ΣΕΛΜΑΝ στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής και την προοπτική ένταξης της επένδυσης στο Ταμείο Ανάκαμψης, καθώς και για τα φορολογικά κίνητρα που πρέπει να θεσπιστούν στη Θράκη για την αναθέρμανση του επενδυτικού ενδιαφέροντος και την αποκατάσταση χιλιάδων θέσεων εργασίας στις τραγικά υποβαθμισμένες ΒΙΠΕ της Θράκης.

«Ελπίζουμε ότι η πρωτοβουλία σας αυτή θα τύχει της δέουσας προσοχής» επισημαίνουν με νόημα στην επιστολή τους οι πρώην εργαζόμενοι για να καταθέσουν την ελπίδα τους το ενδιαφέρον του βουλευτή «να επιφέρει θετικά αποτελέσματα και για την επαναλειτουργία της παραγωγικής μονάδας της ΣΕΛΜΑΝ στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής αλλά  και για την βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης στις ΒΙΠΕ της Θράκης με την αναθέρμανση του επενδυτικού ενδιαφέροντος που τόσο ανάγκη έχει  ο τόπος μας αφού μόνο με την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη με θετικό πρόσημο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.