Προγραμματα τεχνικων ασφαλειας Γ΄ κατηγοριας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής, σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου, προτίθεται να υλοποιήσει επιμορφωτικά προγράμματα ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Το κάθε πρόγραμμα επιμόρφωσης είναι 10 ωρών και θα πραγματοποιηθεί σε 2 ημέρες. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50€ για την επιμόρφωση εργοδοτών-επαγγελματιών για τις επιχειρήσεις που υπάγονται στη Γ’ Κατηγορία.

Οι ενδιαφερόμενοι εργοδότες–επαγγελματίες μπορούν να προμηθευτούν τις αιτήσεις συμμετοχής και το ενημερωτικό σημείωμα από τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου μέχρι τις 19/4/2013.

Ταυτόχρονα καλούνται οι εισηγητές προγραμμάτων Τεχνικών Ασφαλείας που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την επιμόρφωση να προσκομίσουν το βιογραφικό τους σημείωμα, όπως αυτό ορίζεται από τη Δ/νση Διαχείρισης της Πληροφόρησης, Επιμόρφωσης & Παρακολούθησης Πολιτικής Συνθηκών Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας μέχρι τις 19/4/2013.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής (Β.Γεωργίου 2) τηλ.: 2531027188, email: [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.