Προγραμματα Μαζικου Αθλητισμου και Προσληψη Ωρομισθιων Γυμναστων

Ο Δημοτικός Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης (ΔΟΝΑ) του Δήμου Κομοτηνής με στόχο τη βελτίωση του βιολογικού επιπέδου των αθλουμένων, την καλλιέργεια αθλητικού χαρακτήρα και αθλητικής συνείδησης, την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και την ψυχαγωγία, θα υλοποιήσει τα παρακάτω προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού με τη συνεργασία και την οικονομική στήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

Α) ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ι. Άσκηση στην προσχολική ηλικία

2. Άσκηση στην παιδική ηλικία για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών

3. Άσκηση στην εφηβική — μετεφηβική ηλικία για παιδιά ηλικίας 13-18 ετών

4. Άσκηση εργαζομένων

5. Άθληση και Γυναίκα

Β) ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ι. Άσκηση Παλιννοστούντων

2. Άσκηση Τσιγγάνων

3. Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ)

Πλέον των παραπάνω θα υλοποιηθούν ΠΡΟΤΥΠΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ προγράμματα (Άσκησης & Υγείας) για ειδικούς πληθυσμούς και χρόνιες παθήσεις (διαβητικοί, καρδιοπαθείς, παχύσαρκοι, προβλήματα οστεοπόρωσης και πόνους στη μέση) με τη συνεργασία του ΤΕΦΑΑ του Δ.Π.Θ

Oσοι ΙΙτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής ενδιαφέρονται να εργαστούν ως ωρομίσθιοι στα παραπάνω προγράμματα θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση μέχρι το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2003 στα γραφεία του ΔΟΝΑ (υπεύθυνος κ. Γ. Βασιλειάδης, τηλ. 25310 83302 & 83303) κατά τις εργάσιμες ώρες.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από:

α) Επικυρωμένη φωτοτυπία πτυχίου και ειδικότητας.

β) Αναγνώριση από το ΔΙΚΑΤΣΑ (για απόκτηση πτυχίου στην αλλοδαπή).

γ) Φωτοτυπία επικυρωμένη (εμπρός και πίσω) της αστυνομικής ταυτότητας.

δ) Πιστοποιητικά που να αποδεικνύουν την κοινωνική κατάσταση των ενδιαφερομένων (για όσους έχουν ιδιαίτερους κοινωνικούς λόγους).

ε) Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακών τίτλων, στη συμμετοχή σε εθνικές ομάδες κλπ.

στ) Βεβαίωση εργασίας σε προγράμματα προηγούμενων περιόδων, σε ποιο πρόγραμμα, σε ποιο Δήμο ή Κοινότητα ή άλλο φορέα.

ζ) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα αναφέρεται ότι ο ενδιαφερόμενος-η είναι άνεργος-η (προσκόμιση κάρτας ανεργίας Ο.Α.Ε.Δ.) και ότι υφίστανται όλες οι προϋποθέσεις για την πρόσληψή του στα παραπάνω προγράμματα

Oσοι Π.Φ.Α. ενδιαφέρονται να απασχοληθούν στα ΠΡΟΤΥΠΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ προγράμματα (Άσκησης & Υγείας) απαραίτητη είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού εξειδίκευσης στα εν λόγω Προγράμματα ή και βεβαίωση εμπειρίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.