Προγραμματα καταρτισης και επιμορφωσης απο το Εμπορικο και Βιομηχανικο Επιμελητηριο Ροδοπης

Προς όφελος των μελών του και των εργαζομένων τους

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης στο έργο “Empowering businesses Seeking Growth (SeeG)”, του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A «Greece-Bulgaria 2014-2020», θα υλοποιηθούν προς όφελος των μελών του και των εργαζομένων τους τα εξής προγράμματα:

Προγράμματα κατάρτισης, διάρκειας 120 ωρών με θέμα:

  • Οργάνωση και διαχείριση Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων με έμφαση σε περιόδους κρίσης, βιώσιμη χρηματοοικονομική διαχείριση-τεχνικές ανάκτησης χρέους, τεχνολογίες πληροφορικής χαμηλού κόστους, επιταχυντές ανάπτυξης, εξάλειψη περιορισμών.

Προγράμματα επιμόρφωσης, διάρκειας 20 ωρών με θέμα:

  • Προώθηση της προσωπικής ανάπτυξης, της αυτοπεποίθησης και των δεξιοτήτων δικτύωσης & Προσαρμογή των επιχειρήσεων σύμφωνα με τα νέα πρότυπα ISO, ανάλυση κινδύνου – διαχείριση, σχέδιο επιχειρηματικής συνέχειας, GDPR.
  • & Συμβουλευτική υποστήριξη των επιχειρήσεων, σε θέματα λειτουργίας και διοίκησης, σε φορολογικές-λογιστικές υποχρεώσεις αυτών, ανάπτυξη των επιχειρηματικών ιδεών έως και πρόσβαση σε χρηματοδότηση (χρηματοδοτικά εργαλεία ανάπτυξης επιχειρήσεων).

Info

Για περισσότερες πληροφορίες παρατίθεται το link: https://seeg.rodopicci.gr/

Πληροφορίες για συμμετοχή δίνονται καθημερινά από 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. από το Μεσογειακό Εκπαιδευτικό Κέντρο Α.Ε. στο τηλ.: 2310527722 (κα Κουμαροπούλου Π.) και από τον Ορθολογισμό Α.Ε. στο τηλ.: 2310530995 (κα Παλαιολόγoυ Ε.).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.