Προχωρα η χρηματοδοτηση της Εταιρειας

Θετικά τα νέα για την Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία μετά την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας στις 24 του Μάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες το γεγονός αυτό ανοίγει το δρόμο για την χρηματοδότηση της εταιρείας αλλά και για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων που ίσως να γίνει και πριν το Πάσχα. Ευχάριστα επίσης τα νέα, εξ όσων λέγονται, και για τους εργαζόμενους του νομού μας οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψουν στις εργασίες τους μετά το Πάσχα ενώ ανοιχτό μένει και το θέμα της λειτουργίας και των άλλων εργοστασίων του Ομίλου. Εντός των ημερών θα συνέλθει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την κατανομή αρμοδιοτήτων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα στα πλαίσια της κείμενης χρηματιστηριακής νομοθεσίας και του κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, συνεχίσθηκε στις 24 Μάρτη η έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε. στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Εταιρείας. Η εν λόγω έκτακτη Γενική Συνέλευση είχε συνεδριάσει κατ’ αρχήν στις 19 Φεβρουαρίου 2010, είχε διακόψει τη συνεδρίασή της για τις 24 Φεβρουαρίου 2010, την 11η Μαρτίου 2010 και την 18η Μαρτίου 2010 και διέκοψε εκ νέου για την 24η Μαρτίου 2010 με θέματα την εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου και διάφορες εγκρίσεις – ανακοινώσεις.

 

Στην συνεδρίαση, παρέστησαν ή αντιπροσωπεύθηκαν 5 Μέτοχοι εκπροσωπούντες 41.102.333 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές, ήτοι ποσοστό 44,3789% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

 

Η Γενική Συνέλευση εξέλεξε ομόφωνα τα παρακάτω μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: Ιωάννης Μουσουλίδης, ως Εκτελεστικό Μέλος, διευθυντής Οινοφύτων προτεινόμενος από το Υπουργείο, ο Ευάγγελος Θεοδώρου ως Εκτελεστικό Μέλος, διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας γκάλοπ, ο Παναγιώτης Κωστάκης ως Ανεξάρτητο και Μη Εκτελεστικό Μέλος, από την Εθνική Τράπεζα, η Ζωή Βασιλείου ως Ανεξάρτητο και Μη Εκτελεστικό Μέλος, γραμματέας του υφυπουργού κ. Φούρλα, ο Ελευθέριος Τζέλλας, ως Ανεξάρτητο και Μη Εκτελεστικό Μέλος, εργαζόμενος στο Υπουργείο και ο Θωμάς Λαναράς ως Μη Εκτελεστικό Μέλος

 

Μετά το πέρας της Συνέλευσης, ο κ. Θωμάς Λαναράς με επιστολή του γνώρισε ότι δεν αποδέχεται την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο με την νέα του σύνθεση θα συνέλθει σύντομα για να συγκροτηθεί σε Σώμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.